کسب رتبه اول صندوق کارآفرینی امید در تعداد پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ در شبکه بانکی استان

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان از موفقیت این صندوق نسبت به کسب رتبه نخست در تعداد پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ شبکه بانکی استان خبر داد.

عبدالصمد شهبازی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه صندوق کارآفرینی امید مجموعه عمومی بوده و خدمات اجتماعی و حمایتی به مردم منتقل می‌کند و در کنار آن نگاه ایجاد و توسعه اشتغال در کنار کسب و کارهای خرد و کوچک دارد، اظهار کرد: بر اساس آمارهای رسمی و غیررسمی ۸۰ درصد از مشاغل کشور، اشتغال‌های خرد و کوچک تشکیل می‌دهند که این موضوع نیاز به نگاه قابل توجه و پراهمیتی را نسبت به حوزه اشتغال‌های خرد و کوچک به ما هشدار می‌دهد که باید نگاه ویژه‌تری نسبت به این موضوع داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه مجموعه صندوق کارآفرینی امید نهاد تخصصی و متولی حمایت از کسب و کارهای خرد و کوچک بوده و اقدامات تأثیرگذاری نسبت به دوره مشابه داشته است، افزود: از گذشته تاکنون بیش از ۴,۱۷۰ میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت و قرض‌الحسنه توسط این صندوق پرداخت شده است و بیش از ۳۲۰۰ کارگاه و کسب و کار خرد مورد توجه و حمایت قرار گرفتند که منجر به ایجاد اشتغال یا تثبیت اشتغال برای آنها شده یا فرصت‌های شغلی برای آنها ایجاد شده است، همچنین سال گذشته صندوق کارآفرینی امید بیش از ۶۵۰۰ فرصت شغلی و تثبیت اشتغال‌ها در این حوزه ایجاد کرده است.

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان تصریح کرد: در حال حاضر صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان موفق به کسب رتبه نخست در تعداد پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ در شبکه بانکی استان شده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در صندوق کارآفرینی امید گفت: هم‌افزایی منابع از جمله ظرفیت‌های موجود در این صندوق است، صندوق کارآفرینی امید طی سال‌های گذشته بحث هم‌افزایی وزارتخانه‌ها، موسسه‌ها و شرکت‌ها را پیش‌رو داشته است تا این هم‌افزایی منابع بتواند جامه هدف وزارتخانه‌ها و شرکت‌ها و موسسه‌ها را پوشش و جامه حمایتی خود را افزایش دهد و بیشتر نسبت به تأمین مالی کسب و کارهای خرد و کوچک اقدام کند.

شهبازی گفت: بحث هم‌افزایی منابع را در استان اصفهان با شرکت‌ها و نهادهایی که منابع دارند و در این مسیر قدم برمی‌دارند یا قصد ایجاد توسعه مشاغل را دارند یا از باب مسئولیت‌های اجتماعی، با مدیران عامل و رؤسای آنها وارد مذاکره شدیم و قصد داریم هم‌افزایی منابع را در داخل استان نیز مدنظر قرار دهیم؛ از جمله اقداماتی که در این راستا تشکیل شده است انعقاد تفاهم‌نامه با شهرک علمی تحقیقاتی بوده تا بتوان برای شرکت‌های دانش بنیان تأمین مالی انجام داده و برای توسعه طرح آنها قدم برداریم.

وی اضافه کرد: صندوق کارآفرینی امید نگاه ویژه‌ای به مناطق محروم و کمتر برخوردار دارد، از این رو سعی کردیم منابع منتقل شده به صندوق را به صورت توزیع مناسب جغرافیایی در راستای کم برخوردار و محروم بودن مناطق مدنظر قرار دهیم، به عنوان مثال خوروبیابانک، سمیرم و فریدونشهر از جمله شهرستان‌هایی بوده که بیشترین تمرکز را روی آنها داشته و تأمین مالی خوبی داشتیم.

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان با اشاره به برنامه‌های این صندوق در سال جاری گفت: یکی از برنامه‌های ما تأمین مالی از محل بند الف تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۱ (از محل منابع بودجه قانونی کشور) است که تفاهم نامه‌ها به استان منتقل شده و در دستور کار قرار گرفته است و طی روزهای آینده اجرایی شدن و تأمین منابع را انجام خواهیم داد.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه کشاورزی با وزارت جهاد کشاورزی، کمیته امداد، سازمان بهزیستی، حمل و نقل و راهداری و وزارت میراث فرهنگی تفاهم نامه‌هایی داشتیم که در حال حاضر وارد همکاری شدیم و آنها را در دستور کار قرار دادیم، همچنین از ماه آینده شروع به تأمین مالی خواهیم کرد و اکنون در حال شناسایی طرح‌ها هستیم.

کد خبر 683051

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.