به گزارش خبرنگار ایمنا، مهدی آصالح امروز_ چهارشنبه یکم شهریورماه_ در چهارمین نشست مشورتی شهراندیشان اظهار کرد: از مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان که ابتکار جدیدی رقم زد و این باشگاه را راهاندازی کرد، قدردانی میکنم.
وی افزود: تدوین برنامه راهبردی شهرداری اصفهان در شهرداری با استفاده از نظرات شهروندان در قالب نظرسنجی، مصاحبه با فرهیختگان و اسناد بالادستی انجام شد و اینکه این فعالیتها اعتبارسنجی شود و در معرض نظر شهراندیشان باشد، امتیاز مثبتی خواهد بود.
مدیرکل برنامهریزی و بودجه شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: با استفاده از مصاحبهها و پرسشها از نخبگان، طرحهای مطالعاتی و کدهای رفتاری به خروجی رسیدیم و به سمت ارزشها، اهداف و راهبردهای شهرداری دست پیدا کردیم.
وی با بیان اینکه پس از دریافت تأیید برنامه از شورای اسلامی شهر، وارد برنامه عملیاتی در شهرداری با افق مد نظر خواهیم شد، افزود: از تمام فعالیتها حدود هفت هزار کد در قالب ۷۲ مضمون استخراج و بخشی شامل حدود ۳۰۰ مورد وارد ارزشها شد و حدود ۲۲۵۰ مورد راهکار استخراج شد.
آصالح ادامه داد: حدود یک سوم کارکنان شهرداری برای تدوین برنامه راهبردی شهرداری درگیر شدند که تعداد آنها به حدود ۷۰۰ نفر میرسد.
وی با اشاره به اهداف کلان برنامه راهبردی شهرداری اصفهان اظهار کرد: بهبود کیفیت زیست شهری با تاکید بر کاهش آلودگیها و مخاطرات زیستمحیطی یکی از اهداف کلان این برنامه است که در آن به افزایش مطلوبیت حملونقل همگانی و پاک، تقویت و بهبود زنجیرههای ارزش و تأمین محصولات و خدمات، مدیریت پایدار فضاهای سبز و حفظ سرانه فضای سبز اکولوژیک با تاکید بر فشار نیاوردن به منابع آبی، کاهش آثار نامطلوب ناشی از پسماند شهری، فراهمکردن بسترهای لازم در ترویج ساختوسازهای سازگار با محیط زیست، توسعه و بهبود پدافند غیرعامل و مدیریت بحران و کاهش آلودگی ناشی از تردد وسایل نقلیه در حلقه حفاظتی توجه شده است.
مدیرکل برنامهریزی و بودجه شهرداری اصفهان گفت: سرزندگی و پویایی محلات شهر مبتنی بر هویت تاریخی مذهبی و فرهنگی شهر دانست و افزود: در این راستا ارتقای کمی و کیفی فضاهای شهری با اولویت روایتمندی و هویت محلات، توجه به انگارههای اسلامی_ایرانی در طراحی فضاهای شهری، بازآفرینی، ارتقای کیفی بافتهای ناکارآمد و تاریخی، افزایش حس تعلق تعاملات اجتماعی و حضورپذیری فضای شهری مورد توجه است.
وی خاطرنشان کرد: سومین هدف کلان برنامه راهبردی شهرداری اصفهان ارتقای کارآمدی هوشمندی و هماهنگی در راستای تحقق حکمروایی خوب شهری است که در این زمینه ارتقای بهرهوری سرمایه انسانی شهرداری برای افزایش کارآمدی و نیکنامی شهرداری، ارتقای تابآوری سازمانی، افزایش بهرهوری طرحها و پروژهها و مدیریت هزینههای نگهداری و تعمیرات و انرژی در چرخه عمر داراییها با حفظ کیفیت خدمات، استقرار نظام تصمیمگیری یکپارچه، هوشمند و دادهمبنا برای تحقق مدیریت هماهنگ شهری ارتقای سرمایههای اجتماعی و افزایش بهرهوری سرمایههای فرایندی و اطلاعاتی با رویکرد حاکمیت تحول دیجیتال و استقرار و نهادینهسازی مدیریت دانش، نوآوری و فناوری در حوزه شهرداری را شاهد خواهیم بود.
آصالح احیای سبک زندگی اسلامی ایرانی در راستای رشد و تعالی ابعاد معنوی انسانی را چهارمین هدف کلان برنامه راهبردی شهرداری اصفهان برشمرد و گفت: ارتقای سلامت اجتماعی، معنوی، جسمی و روانی و سطح بهداشت عمومی جامعه، ترویج، تحکیم و ارتقای فرهنگ عمومی شهروندی و سازمانی مبتنی بر مؤلفههای بومی هویت اسلامی ایرانی و انقلابی و اصلاح سبک زندگی شهروندان از طریق فرهنگ شهروندی، در این هدف کلان مورد توجه است.
وی اضافه کرد: پنجمین هدف کلان برنامه راهبردی شهرداری اصفهان ارتقای جایگاه این کلانشهر با تاکید بر افزایش درآمدهای پایدار و توسعه گردشگری است که در این راستا تقویت سازوکار تأمین منابع با بهرهگیری از ظرفیتهای شهری ملی و بینالمللی، رشد و شکوفایی اقتصادی با استفاده از ابزارها و رویکردهای فناوری و فناوری (اقتصاد دیجیتال)، مدیریت جامع و توزیع بهینه و عادلانه منابع و مصارف اقتصادی، توسعه برند گردشگری اصفهان در حوزه ملی و بینالمللی با تاکید بر تبیین و تسری سرمایههای فرهنگی و هویتی اصفهان مورد توجه است.
نظر شما