به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، هوش مصنوعی (AI) به صنعت هنر و خلاقیت نیز راه پیدا کرده است، بهطوری که برای برخی افراد این سوال پیش آمده است که آیا هوش مصنوعی میتواند هنر و خلاقیت ایجاد کند یا خیر؟؛ زمانی که رایانههای رومیزی در دهه ۱۹۸۰ رایج شدند، تولیدکنندگان این ابزارهای جدید را برای افزایش تفکر و بهرهوری انسان در نظر گرفتند. آنها متوجه شدند که رایانه ابتدا کلمات را پردازش میکند، سپس به کاربران این اجازه را میدهد که متن و تصاویر را به روشهای جدید بنویسند و ویرایش کنند. هوش مصنوعی نیز به صورت مشابهی دنیای نوشتن و ایجاد تصویر را متحول کرده است.
استفاده از هوش مصنوعی در صنعت هنر بحثبرانگیز بوده است. برخی افراد استدلال میکنند که اعلانها و الگوریتمها مانند مداد یا قلممو ابزار هنری نیستند. با این حال، دیگران ایده هوش مصنوعی را به عنوان یک همکار در فرآیند خلاقانه میپذیرند. این افراد معتقدند که هوش مصنوعی میتواند به هنرمندان کمک کند تا امکانات جدید را کشف کنند و مفاهیم سنتی هنر را به چالش بکشند.
هوش مصنوعی در ابتدا با تولید آثاری شبیه به نقاشی جکسون پولاک، پیچیدهتر شد. اکنون نیز میتواند سبکهای هنرمندان مختلف را تقلید کند و حتی با همکاری انسانها آثار بدیعی را خلق کند. آینده هوش مصنوعی در صنعت هنر هنوز تعیین نشده است، بهطوری که هنوز مشخص نشده است که آیا هوش مصنوعی از خلاقیت انسان پیشی خواهد گرفت یا به ابزاری برای کمک به هنرمندان تبدیل خواهد شد.
نظر شما