به گزارش خبرنگار ایمنا، قرار است همزمان با روز جهانی مسجد، مراسم رونمایی از دو تقریظ مقام معظم رهبری بر کتابهای «سرباز روز نهم» و «اسم تو مصطفاست» در نخستین آئین ملی تکریم فعالان مساجد و پانزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت با محوریت مسجد مقدس جمکران، همراه با مساجد سراسر کشور برگزار شود.
بر این اساس رسانه « KHAMENEI.IR» فراخوان شرکت در رویداد ملی« مثل مصطفی» را منتشر کرد و از تمام علاقهمندان به فعالیتهای فرهنگی عرصه جهاد و شهادت، گروههای مردمی، فعالان فرهنگی مساجد، پایگاههای بسیج و هیئات مذهبی خواست آمادگی خود برای مشارکت در این رویداد و برگزاری این برنامه در مساجد کشور را در صفحه این این فراخوان اعلام کنند.
«مصطفی»، نام رزمنده مدافع حرم ایرانی است که سال ۱۳۹۲ راهی سوریه شد. او به مشهد میرود و با لشکر فاطمیون در میدان رزم حاضر میشود، اما بعدها با داشتن چندین مجروحیت در میدان رزم به «شیر بیشه فاطمیون» معروف شد. «سیدابراهیم» نام جهادی شهید مدافع حرم «سیدمصطفی صدرزاده» بود. صدرزاده از فعالان مسجد و پایگاه بسیج بود و به عنوان مربی حلقههای صالحین و مدرس در اردوهای عقیدتی و فرهنگی فعالیت داشت.
مصطفی صدرزاده نوزدهم شهریورماه سال ۱۳۶۵ در شهرستان شوشتر استان خوزستان به دنیا آمد. در ۱۱ سالگی به همراه خانواده به استان مازندران نقل مکان کرد و پس از دو سال، همراه خانواده در شهرستان شهریار استان تهران ساکن شد. احترام به بزرگترها و مهربانی با کودکان و دستبوسی بزرگترها از سوی کوچکترها، سنتی بود که شهید صدرزاده در مسجد محله رسم کرده بود.
سیدمصطفی صدرزاده روز قبل از شهادت به دوستانش گفته بود که با یک گلوله شهید میشود و عاقبت در یکم آبانماه سال ۹۴ در عملیات محرم در روز تاسوعا در مبارزه با تروریستهای تکفیری در حومه حلب به شهادت رسید و پیکر مطهرش در گلزار شهدای بهشت رضوان شهریار به خاک سپرده شد.
به دنبال انتشار این فراخوان، چند روزی است که هشتگ «مثل مصطفی»، به یکی از هشتگهای داغ فضای مجازی تبدیل شده است.
کاربری در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: «تو زمونهای که غرب داشت شیاطین پرورش میداد، شهید صدرزاده مسجد را پایگاهی کرده بود، تا نسلهایی تربیت کنه که مقابل شیاطین بایستند.»
کاربر دیگری نیز نوشت: «یک نیروی فعال مسجدی مثل مصطفی میتونه در همه زمینهها فعال باشه و نسل انقلابی مانند حججیها پرورش بده تا از ولایت دفاع کنه.»
یک کاربر هم به قولی که شهید مصطفی صدرزاده به نسل انقلابی داد، اشاره کرد و نوشت: «خوب میدانست ما مثل مصطفی عاشق جنگ با دشمنان خدا هستیم، میدانست که ما هم عاشق شهادتیم، به همین خاطر به نسل انقلابی قول داد، اگر دستش به دامان حسین بنعلی (علیه السلام) برسد، نام ما را پیش او ببرد.»
کاربر دیگری نوشت: «نگاهمان به مسجد باید واژه باشه چون مسجد به تمام معنا انسانساز است، همان انسانهایی که حتی در دورترین مناطق این مرزوبوم در مسجد رشد کردن و در روزگاری جلوی رژیم بعث را گرفتن و در این روزها مدافع حرم و مدافع امنیت شدند.»
کاربری از نقش مسجد در تربیت نسل انقلابی نوشت: «اگه بخواهیم نسل انقلابی و فرزندانی مثل مصطفی برای تحقق امر ظهور تربیت کنیم بهترین راه از طریق مساجد و پایگاههای بسیج هر مسجد هست، کاری که در دروان دفاع مقدس به وفور انجام میشد و مساجد تبدیل شده بود به پایگاههای برای پشتیبانی جبههها.»
یک کاربر هم از مسجدی که پاتوق شهید صدرزاده بود، نوشت: «کاش ما هم، پا در جای پای عابدان مسجد امیرالمومنین روستای کهنز شهریار بگذاریم و به این ظرفیت عظیم کودکان، نوجوانان و جوانان، نهایت خدمات فرهنگی و جهادی را ارائه دهیم تا مثل مصطفی صدرزاده یاریگر رویش و خیزش نسل انقلابی باشیم تا در همه عرصههای علمی، اجتماعی و فرهنگی بدرخشند.»
کاربر دیگری هم با اشاره به سنتی که شهید صدرزاده در مسجد پایهگذاری کرده بود، نوشت: «نذر عباس (ع) بود و مانند مولایش که در طول ۳۴ سال عمر خود برادرش را بردار خطاب نکرد! ادب بالایی داشت و حرمت خاصی نسبت به بزرگترها داشت، به طوری که در مسجد محل، سنتی را پایه گذاشت که کوچکترها دست بزرگترها را میبوسیدند.»
یک کاربر نیز بخشی از کتاب «در مکتب مصطفی» را منتشر کرد و نوشت: «مکتب مصطفی در مسجدش، نمونه کوچکی از مکتب حضرت مصطفی (ص) در مسجدالنبی است. مصطفی زندگیاش در مسجدالنبی است. مصطفی زندگیاش وقف مسجد و کار با مردم بود، از کار عملی تا کار امنیتی در محلهاش. کاش ما هم مثل مصطفی تا آخر، نسل انقلابی باقی بمانیم.»
نظر شما