عهد یزدینژاد در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه آمار دقیقی از وضعیت ساختمانهای ناایمن در سطح استان در دست نیست، اظهار کرد: بعضی از این ساختمانها شناسایی و اسامی آنها به اداره کل راه و شهرسازی اعلام شده است، اما آمار دقیقتر باید توسط مسئولان ارائه شود و مورد پیگیری جدی قرار بگیرد.
وی خواستار بازبینی هرچه سریعتر شهرداریهای استان در طرح تفصیلی و شهری شد و افزود: یکی از مهمترین عوامل نقض قانون و دو نقشهای شدن پروژههای ساختمانی در مازندران، کم بودن و گران بودن زمین به ویژه در مراکز شهری و هسته مرکزی آنها است.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران خاطرنشان کرد: مالکان پروژههای ساختمانی به دلیل مقرون به صرفه نبودن ترجیح میدهند ساختوسازهای خود را در طبقات بیشتر و متراکمتر انجام دهند تا جبران گرانی زمینی که خریدهاند بشود، این مسئله علاوه بر ناایمن کردن ساختمانها موجب برهم خوردن نظم و نازیبایی فضای شهری نیز میشود.
یزدینژاد بهکارگیری مسئولان ایمنی در کارگاههای ساختمانی، شناسایی ساختمانهای ناایمن و اطفای حریق ساختمانهای بلندمرتبه را از مهمترین دغدغههای نظام مهندسی ساختمان دانست و تصریح کرد: در مازندران در بیشتر موارد سیستم اطفای حریق در برجسازیها پیشبینی نمیشود و بلندمرتبهسازان با نصب کپسول آتشنشانی در طبقات از شهرداریها پایان کار میگیرند.
نظر شما