گفت‌وگوی بین رشته‌ای لازمه تحقق شهر ایرانی-اسلامی است

رئیس دبیرخانه دائمی شهر اسلامی اصفهان گفت: علاوه بر بررسی چالش‌ها و معضلاتی که نوع طراحی‌ها و معماری‌هایی که شهرها ایجاد کرده است، باید در این زمینه گفت‌وگوی بین رشته‌ای صورت گیرد تا به نتیجه دلخواه برسیم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حجت‌الاسلام محسن فرودستان امروز _پنجشنبه نوزدهم مردادماه_ در دومین نشست هم‌اندیشی تخصصی تحقق شهر اسلامی با عنوان «تبیین رویکرد اسلامی ایرانی در مواجهه با آسیب‌ها و چالش‌های معماری و شهرسازی امروز» اظهار کرد: حدود ۸۰ درصد مردم ایران در شهرها زندگی می‌کنند، از این رو باید بپذیریم که برای اداره، مدیریت و طراحی شهر هنوز یک مدل ایرانی اسلامی ارائه نکرده‌ایم.

وی افزود: ما سه اصل خانواده بنیانی، مسجد محوری و اصل محله مقیاسی را دنبال می‌کنیم و در صورتی که این سه اصل محقق نشود، نمی‌توانیم به سمت شهر اسلامی حرکت کنیم.

رئیس دبیرخانه دائمی شهر اسلامی اصفهان تصریح کرد: جلسه نخست با محوریت نقش مساجد در شهر اسلامی برگزار و در این جلسه چالش‌ها و معضلاتی که نوع طراحی‌ها و معماری‌هایی که شهرها ایجاد کرده است، مطرح شد.

وی با تاکید بر اینکه در این زمینه باید گفت‌وگوی بین رشته‌ای صورت گیرد، گفت: این موضوع نیاز به یک عزم جدی دارد تا به نتیجه دلخواه برسیم.

کد خبر 679076

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.