به گزارش خبرنگار ایمنا، محمد نورصالحی امروز _پنجشنبه نوزدهم مردادماه_ در جلسه کارگروه ارزیابی برنامه راهبردی شهرداری اصفهان اظهار کرد: این تدوین برنامه بیش از یکسال و نیم به طول انجامیده است.
وی با بیان اینکه این قبیل جلسات با حضور جامعه نخبگانی و متخصص نشان میدهد تضارب آرا وجود دارد و این میتواند مؤثر باشد، افزود: اعتقاد داریم این نوع از جلسات هماندیشی و مشارکت جامعه نخبگان برای نظردهی در موضوعات باید به یک رویه تبدیل شود.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: در زمینه پروژههای کلان و مهم شهری هم باید نظرسنجی عمومی از مردم صورت گیرد، چه بسا در میان عامه مردم افرادی نظراتی بدهند که بسیار مؤثر باشد.
وی افزود: قرار گرفتن در جریان مفاد برنامه راهبردی شهرداری اصفهان توسط نخبگان میتواند همراهی آنها را در اجرا به همراه داشته باشد، چه بسا آرزوها و اهدافی در ذهن داریم که تمام امکانات و ابزارهای لازم برای تحقق این اهداف به صورت کامل در اختیار مدیریت شهری نباشد یا مطابق با سیاستهای کشور نباشد.
نورصالحی ادامه داد: اگرچه مدیریت شهری نمیتواند نسبت به موضوعات مختلف شهری بیتفاوت باشد، اما چه بسا موضوعاتی مانند جاری شدن زایندهرود در حیطه اختیارات شهرداری نیست.
وی اظهار کرد: در تدوین برنامه راهبردی شهرداری اصفهان ابتدا باید جایگاه اصفهان تعریف شود و نقش اصفهان را برای سالهای آینده مانند ۱۴۱۰ تعریف کنیم و سپس اهداف و استراتژیها تبیین شود.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: درخواست و پیشنهاد دارم مرکز پژوهشهای شورای اسلامی با همکاری معاونت برنامهریزی شهرداری در چند هفته آینده نقطه نظرات نخبگان را در تدوین برنامه راهبردی اعمال کند.
نظر شما