به گزارش خبرنگار ایمنا، مصطفی نباتینژاد امروز _پنجشنبه نوزدهم مردادماه_ در جلسه کارگروه ارزیابی برنامه راهبردی شهرداری اصفهان اظهار کرد: تدوین برنامههای راهبردی پنج ساله یا در واقع میانمدت، از اواسط دهه ۱۳۸۰ در دستور کار مدیریت شهری اصفهان قرار گرفت و برنامههایی همچون «اصفهان ۱۳۹۰»، «اصفهان ۱۴۰۰» و «اصفهان ۱۴۰۵» تدوین شده است.
وی افزود: دوره ششم مدیریت شهری از اواسط مردادماه ۱۴۰۰ فعالیت خود را آغاز کرد و با توجه به اینکه برنامه «اصفهان ۱۴۰۵» در شورای پنجم این کلانشهر تدوین شده بود، بازنگری آن طبق ارزشهای این دوره از همان ابتدای کار در دستور کار قرار گرفت.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: بازنگری در برنامه اصفهان ۱۴۰۵ بیش از یک سال طول کشید و لایحه آن در نودوششمین جلسه علنی توسط شهرداری تقدیم شورای اسلامی شهر شد تا مصوبه این شورا را دریافت کند.
وی تاکید کرد: پنج هدف کلان شامل بهبود کیفیت زیست شهری با تاکید بر کاهش آلودگیها و مخاطرات زیست محیطی، ارتقای سرزندگی و پویایی محلات شهر مبتنی بر هویت تاریخی، فرهنگی و مذهبی، ارتقای کارآمدی، هوشمندی و هماهنگی در راستای تحقق حکمروایی شهری، احیای سبک زندگی اسلامی و ایرانی در راستای رشد و تعالی ابعاد معنوی انسانی و ارتقای جایگاه شهر اصفهان با تاکید بر افزایش درآمدهای پایدار و توسعه گردشگری در برنامه راهبردی گنجانده شده است.
نباتینژاد ادامه داد: جلسه کارگروه ارزیابی برنامه راهبردی شهرداری اصفهان به همت مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان و با همکاری باشگاه شهراندیشان برگزار شده، چرا که همواره مشارکت نخبگان و اقشار و آحاد جامعه در تدوین برنامهها و بهرهبندی از نقطه نظرات آنها جزو اولویتهای این دوره مدیریت شهری بوده است.
وی تصریح کرد: بهانه باشگاه شهراندیشان در این جلسه، بیان پیشنهادات برای تدوین مطلوبتر برنامه راهبردی شهرداری اصفهان است، بنابراین سعی شده با حضور و مشارکت نخبگان و اساتید دانشگاهی این مهم انجام گیرد.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: ارتباط با سطح نخبگان جامعه برای مشارکت از چند مسیر در حال تحقق است، این مسیر مشارکت نخست از مسیر نظرسنجی برخط و آفلاین در بستر فضای مجازی، دومین مسیر از طریق کنفرانس شهروندی است که هفتههای آتی تحقق پیدا میکنند و مسیر سوم با حضور شهراندیشان ارشد یعنی اساتید دانشگاهی جامعه تحقق مییابد.
وی تاکید کرد: در پی آن هستیم که در چنین جلسات ارزیابی گوش شنوا بوده و از نقطه نظرات و سلایق شهراندیشان برای رسیدن به نقطه مطلوبتر در تدوین برنامه راهبردی بهرهمند شویم، هزاران ساعت کار کارشناسی با محوریت معاونت برنامهریزی شهرداری صورت گرفته است.
نظر شما