علی محمدیکیا در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به ظرفیت فعال در حوزه گردشگری تیران و کرون اظهار کرد: رونق صنعت گردشگری در این شهرستان امکان رشد اقتصادی را فراهم میکند و به عنوان پیشران توسعه اقتصادی این منطقه مطرح است.
وی افزود: وجود ظرفیت بینالمللی حیات وحش و قلعه تاریخی قمیشلو به عنوان قطب گردشگری و فرصت استثنایی جذب توریست مطرح است که سرمایهگذاران بخش خصوصی آمادگی همکاری و ایجاد یک پروژه مهم را دارند.
فرماندار تیران و کرون رفع اختلاف و تعامل میان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری و حفاظت محیط زیست را پیشنیاز اجرای طرح گردشگری در این منطقه دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به قرار گرفتن قلعه تاریخی در حیات وحش و منطقه حفاظت شده، رعایت اصول زیستمحیطی لازم است و آن سازمان باید اعلام نظر کند.
محمدیکیا با اشاره به دیگر پروژههای گردشگری این شهرستان گفت: روستاهای تاریخی مقصد بسیاری از گردشگران خواهد بود که در بعضی مناطق گردشگری و تاریخی و در بعضی از روستاهای گردشگری طبیعی حائز اهمیت است.
وی با اشاره به فرصتهای مغفول مانده در حوزه گردشگری شهر تیران افزود: درهای سنگی باغات، حمام تاریخی، آسیاب و کوچه باغاتهای زیبای این شهر هر کدام یک فرصت برای جذب مسافر است که در یک بسته کامل بسیار جذاب خواهد بود.
فرماندار تیران و کرون با اشاره به پتانسیل فرهنگی فعال در این منطقه تاکید کرد: به دنبال جذب نسل جوان برای هدایت و راهبری حوزههای فرهنگی هستیم تا با مشارکت آنها این عرصه فعالتر شود و جوانان سهم خود را در توسعه شهرستان ایفا کنند.
محمدیکیا اضافه کرد: این شهرستان به لحاظ ظرفیتهای فعال فرهنگی از جمله زادگاه علمای بزرگ همچون آیتالله العظمی مظاهری، آیتالله امامی و علمای فرهیخته، در جایگاه بالایی قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: روستاهای این شهرستان با تشکیل شورای فرهنگی توانستهاند فرصتهای خود را در این عرصه فعال کنند تا خدمترسانی فرهنگ دینی بر محوریت حوزه علمیه انجام شود.
نظر شما