همه نانوایی‌های شهرستان لنجان به صورت مستمر بازرسی می‌شوند

رئیس اتاق اصناف شهرستان لنجان گفت: نظارت‌ها و گشت‌های بازرسی از واحدهای صنفی نانوایی نه تنها در ساعت اداری بلکه خارج از ساعات اداری نیز به صورت منظم انجام می‌شود، چراکه نان قوت غالب مردم است و باید از کیفیت و کمیت لازم برخوردار باشد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، عباس کرمی امروز _ دوشنبه نهم مردادماه _ در کارگروه آرد و نان شهرستان لنجان با بیان اینکه تشدید نظارت بر فعالیت نانوایی‌های مانع از بروز هرگونه تخلف می‌شود، اظهار کرد: بازرسی‌ها و نظارت بر فعالیت نانوایی‌ها به شکل دائمی توسط بازرسان اتحادیه و اتاق اصناف در قالب چند اکیپ انجام می‌شود و در صورت بروز تخلف برخورد لازم انجام خواهد شد.

وی افزود: نظارت‌ها و گشت‌های بازرسی از واحدهای صنفی نانوایی نه تنها در ساعت اداری بلکه در خارج از ساعات اداری نیز به صورت منظم انجام می‌شود، چراکه نان قوت غالب مردم است و باید از کیفیت و کمیت لازم برخوردار باشد.

رئیس اتاق اصناف شهرستان لنجان خاطرنشان کرد: نانوایان باید از هرگونه تخلف در عرضه نان به شهروندان از جمله کم‌فروشی و گران‌فروشی خودداری کنند، چراکه بازرسان اتحادیه و اتاق اصناف شهرستان لنجان مجدانه پیگیر وضعیت نانوایی‌های شهرستان هستند.

کرمی تصریح کرد: به دلیل گستردگی شهرستان لنجان و فعالیت تعداد قابل توجه واحدهای صنفی نانوایی نیاز است شهروندان در صورتی مشاهد تخلف آن را گزارش کنند، چراکه نمی‌توان به اندازه تمام نانوایی‌ها بازرس اعزام کرد، بر همین اساس به منظور بهبود شرایط و رفع مشکلات و نواقص نیاز است مردم با اتحادیه و واحد بازرسی اتاق اصناف همکاری داشته باشند.

وی با اشاره به اهمیت پرداختن به مشکلات صنفی نانوایان، گفت: صنف نانوایان جزو استراتژیک‌ترین صنوف به‌شمار می‌آیند، بر همین اساس باید به مباحث، چالش‌ها و رفع مشکلات این قشر توجه ویژه‌ای داشت تا آن‌ها نیز دلسوزانه کار خود را در راستای ارائه خدمت هرچه بهتر به شهروندان انجام دهند.

کد خبر 676863

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.