به گزارش خبرنگار ایمنا، محمدرضا فلاح امروز _یکشنبه هشتم مردادماه_ در نطق میاندستور نودوششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: از اعضای شورای اسلامی شهر، شهردار، مدیران و مسئولان، شهروندان و همه کسانی که با عیادت نسبت به حقیر ابراز محبت کردند، صمیمانه تشکر میکنم و برای آنها آرزوی سلامتی دارم.
وی افزود: قیام حضرت امام حسین (ع) حرکت اعتراضی علیه حکومت یزید بود که به شهادت او و یارانش و اسارت خانوادهاش انجامید؛ این حرکت با خودداری امام حسین (ع) از بیعت با حاکم مدینه و خروج از این شهر آغاز شد.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه اگر امام حسین (ع) از اسلام محافظت نمیکرد، امروز از اسلام نامی نبود، گفت: امام حسین (ع) با قیام خونین خود انقلابی برپا ساخت که هنوز خون گلویش خشک نشده بود، علمهای انقلاب علیه یزید و بنیامیه بلند شد.
وی با بیان اینکه امام حسین (ع) زندگانی جاودانی را برای خود و امنیت و سلامت و سعادت را برای مسلمانان تضمین کرد، تصریح کرد: اگر امام حسین (ع) نبود و قیام نکرده بود، امروز بیش از ۱.۵ میلیارد جمعیت مردم در دنیا به اتفاق شهادت بر یگانگی خدا و رسالت حضرت محمد (ص) و عظمت اسلام نمیدادند.
فلاح افزود: بیجهت نیست که ۱۴ قرن خردمندان، عقلا، سیاستمداران و دانشمندان در این سیاست ملی خضوع و خشوع کردهاند و بیسبب نیست میلیونها نفر از مردم در طول سالها احساسات دینی و اجتماعی نشان دادهاند و هر سال نهضت ملی برپا میکنند که گویی دیروز حسین شهید شده است؛ این احساسات و قدرشناسی از پیشوای خود به این دلیل است که حسین (ع) اگر قیام نمیکرد این ملت محو و نابود شده بود.
وی تصریح کرد: امام حسین (ع) در سایه تعلیمات آسمانی جد بزرگوارش، میدانست در این معامله زیان نخواهد کرد، میدانست از زخم شمشیر و نیزه نباید لرزان شد. او مصمم بود که جامعه مظلوم را از زیر یوغ بیدادگران نجات دهد و با شرافت زیستن یا شهادت را بهتر از زندگی با ذلت دانست.
حفظ و توسعه زیرساختهای کشور، تولید ثروت و تقویت استعدادهای نسل جوان در جهت قیام امام حسین (ع) است.
وی خاطرنشان کرد: در جایجای ایران اسلامی و شهر اصفهان مردم بذل عشق و محبت کردند و این خیمه را برافراشتند. نکته مهم بصیرت و شناخت این است که اگر حسین بن علی (ع) به مسلخ شهادت رفت به خاطر این بود که خواص اسیر دنیا شدند و بهرغم اینکه عابد و زاهد و جانباز بودند، پایشان لغزید و دنیا را انتخاب کردند؛ امام زمان (عج) ولی امر مسلمین رهبر معظم انقلاب است، او هم ندای هل من ناصر و این عمار سر میدهد.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه تولید ملی، جهش تولید و گفتمان تولید همان شعار هل من ناصر است، اظهار کرد: پرهیز از دعواها و مرزبندیهای سیاسی، قدرتطلبی، اختلافافکنی بین مردم و یأسآفرینی بازتاب پیام «هل من ناصر» امام حسین (ع) است، باید بدانیم در کجای تاریخ هستیم و مقتضیات زمان چیست و رهبر انقلاب از ما چه انتظاری دارند، بدانیم دشمن کیست و مبارزه با آن با چه روش و کدام ابزار انجام میشود. بدون اینها برای مصائب حسین (ع) گریستن و حسین زمان را رها کردن همان چیزی است که اتاق فکر صهیونیست به دنبال آن است.
وی با اشاره به اینکه حفظ و توسعه زیرساختهای کشور، تولید ثروت و تقویت استعدادهای نسل جوان در جهت قیام امام حسین (ع) است، گفت: عاشورایی که از یک مکتب انقلابی و ارزشی شکل گرفته باشد اگر به یک واقعه سوزناک شخصی تبدیل شود، منطق ندارد.
فلاح افزود: گاهی این حادثه بزرگ بهگونهای ترسیم شده است که تنها باید بر مصائب حضرت اشک ریخت و تنها به سخنرانیهای بیارزش پرداخته میشد که گاهی در زمان طاغوت ترویج داشت که معلم شهید استاد مطهری به مبارزه با این کجفهمیها پرداخت.
وی با بیان اینکه دوام استقلال ما در گرو نگرش آزادیخواهانه به حقیقت عاشورا است، تصریح کرد: حماسه کربلا از رویدادهای تاریخی است که محدود به زمان و مکان خاصی نیست و هر جا که ظلم و حقستیزی باشد، میتواند صحنه کربلا و ظهر عاشورا باشد.
انقلاب شکوهمند اسلامی را میتوان نقطه اوج تعالی نهضتهای عاشورایی برشمرد.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: عاشورا نماد و تبلور جاودانه حقطلبی و آزادیخواهی است و قیام امام حسین (ع) صرفاً برای نه گفتن به طاغوت زمان نبود بلکه طلایهدار یک نهضت جهانی و الگویی برای همه انسانها در همه دورانها است.
وی ادامه داد: هرگاه مسلمانان با تأسی به آن حماسه، در برابر ظلم و بیعدالتی قد علم کردند، توانستند بزرگترین نیروهای مادی جهان را مقهور خود سازند و این جنبشها و نهضتهای آزادیخواهانه در کشور ما بسیار است.
فلاح با بیان اینکه انقلاب شکوهمند اسلامی را میتوان نقطه اوج تعالی نهضتهای عاشورایی برشمرد، گفت: این قیام به رهبری امام بتشکن و امت حقطلب توانست بزرگترین جباران روزگار را از سریر غرور به خاک مذلت بنشاند و مهمترین عامل پیروزی این انقلاب را میتوان موج زدن روح قیام عاشورا دانست.
وی تصریح کرد: تأثیر این قیام منحصر به مبارزه با رژیم پیشین نبود، این نهضت در ادامه راه خود نیاز بیشتری به عاشورایی ماندن پیدا میکند، زیرا تمام جباران روزگار با نیروهای اهریمنی در برابر آن میایستادند که اینگونه شد.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: ادامه مسیر انقلاب اوج خود را در دفاع مقدس نشان داد و در این دوران بارها شاهد خلق حماسه عاشورا بودیم. در یکسو رزمندگان به رهبری خمینی کبیر و در سوی دیگر دشمنان حضور داشتند که با اسباب دنیوی خود مقهور روح حماسه جاوید کربلا شدند.
وی تصریح کرد: پیام حقگویی کربلا عرصه تاریخ را درنوردیده و در جایجای این کره خاکی شاهد برافراشته شدن پرچم عدالتخواهی و ظلمستیزی هستیم.
نظر شما