سیدمحمدجواد رضوی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: چنانچه انتقادی یا اعتراضی نسبت به عملکرد افراد در شهرداری صورت میگیرد صرفاً به منظور بهبود وضعیت شهر است، از آنجا که اعضای شورای اسلامی شهر نمایندگان مردم هستند، باید مطالبات، حق و حقوق آنها را پیگیری و از آن دفاع کنند.
وی افزود: در جلسات جداگانه عملکرد سه ماه نخست سال جاری شهرداریهای مناطق هشتگانه اهواز در حوزه درآمدی مورد بررسی قرار گرفت که طی این مدت به صورت حداقلی باید یکپنجم بودجه خود را محقق میکردند، اما آنچه مسلم است محقق نشدن این مهم بود.
عضو شورای اسلامی شهر اهواز خاطرنشان کرد: به طور معمول در فروردین ماه در آمد شهرداریها پایین است و با توجه به تداخل با ماه مبارک رمضان این درآمد امسال کاهشی بود، با این حال باید یک حداقلی از بودجه تحقق پیدا میکرد و به نظر میرسد تا نیمه سال نیز مدیریت شهری اهواز نمیتواند به یکچهارم بودجه برسد.
رضوی با اشاره به بودجه هشت هزار و ۳۰۰ میلیاردی شهرداری اهواز تصریح کرد: با توجه به شرایط ایجاد شده از نظر عملکردی افت شدیدی در شهر ایجاد شده است، آمار و ارقام ارائه شده نشان میدهد که طی دو سال گذشته اقدام شاخصی از شهرداری دیده نشده و با روندی که در پیش است، بعید به نظر میرسد در دو سال باقیمانده مدیریت شهری کار شاخصی انجام دهد تا موجب رضایت شهروندان واقع شود.
وی با اشاره به تفاهمهای اولیه با شهردار در ابتدای انتصاب مبنی بر بهبود وضعیت معابر و ورودیهای شهر، جمعآوری زباله و نخاله، گفت: شهردار اهواز بهمنماه سال گذشته مصاحبهای کرد و قول داد طی یک ماه نخالههای ساختمانی رها شده از سطح شهر را جمعآوری کند، از همان ابتدا مشخص بود که چنین چیزی امکانپذیر نیست و تاکنون نیز رخ نداده است. همچنان نخالههای ساختمانی در شهر جولان میدهد، به علاوه بهبود وضعیت دفع آبهای سطحی یکی از اولویتهای شورای ششم بود، اما حداقل کار در این حوزه صورت گرفته است.
نظر شما