آتشپاد دوم ابراهیم مطلبی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آمار عملکرد سازمان آتشنشانی اصفهان در ماه گذشته اظهار کرد: در تیرماه امسال ۶۱۴ حریق، ۵۹۴ حادثه و ۲۳۰ مورد خدمات ایمنی و در مجموع ۱۴۳۸ مورد را همکاران ما در سازمان آتشنشانی از ایستگاههای بیستوهفتگانه پوشش ایمنی دادند و عملیات امداد و نجات را به سرانجام رساندند.
وی با بیان اینکه در ماه گذشته ۵۷۹ نفر از شهروندان که گرفتار حریق و حوادث بودند، توسط نیروهای آتش نشان نجات یافتند، افزود: ۲۵۳ مورد استقرار خودروی اطفائیه در سطح شهر اصفهان داشتیم که در دهه نخست ایام محرم برای پوشش ایمنی محلهای عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) در نقاط پرتردد و استراتژیک شهر افزایش پیدا کرده است.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با اشاره به گشتهای ایمنی برای شناسایی نقاط مخاطرهآمیز به تعداد ۵۰۵ مورد برای ارزیابی ریسک مناطق مختلف و کاهش حریق و حوادث خاطرنشان کرد: تعداد کل تماسها با سامانه ۱۲۵ آتشنشانی در یک ماه گذشته ۵۵ هزار و ۵۴۲ مورد بوده است.
وی اضافه کرد: از شایعترین موارد در حریقها، سیلندرها و گازهای پیک نیک است که در تیرماه ۲۱ مورد حریق سیلندر گاز پیکنیک داشتیم، بنابراین توصیه میشود شهروندان موارد ایمنی را مد نظر قرار دهند و نسبت به تعمیرات و نگهداری تجهیزات بهویژه سیلندرهای گاز پیکنیک دقت لازم را داشته باشند؛ همچنین باید نسبت به واشرهای سر گاز پیک نیک که دچار خوردگی و فرسودگی میشود و نشتی پیدا میکند، دقت لازم را داشته باشند.
آتشپاد دوم مطلبی با بیان اینکه شهروندان موقع خرید سیلندرهای گاز پیک نیک دقت کنند که اتصالات خوب محکم شده باشد، تصریح کرد: یکی دیگر از موارد ایمنی این است که هنگام روشن کردن سیلندر گاز پیک نیک فاصله مناسبی با این وسیله گازسوز داشته باشند.
وی با بیان اینکه وزش باد موجب میشود آتش به موارد قابل اشتعال اطراف پیک نیک سرایت کند، گفت: شهروندان اگر با حوادثی از این قبیل مواجه شدند، با حفظ خونسردی خود بلافاصله با سامانه ۱۲۵ تماس بگیرند.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با بیان اینکه استفاده از رگلاتور سیلندر گاز پیک نیک بهعنوان دستگیره این وسیله، خطرناک است، اضافه کرد: خاموش کنندههای پودر و گاز در خودرو، محل کار و منازل باید وجود داشته باشد تا در صورت نیاز مورد استفاده قرار گیرد.
نظر شما