سیدمهدی حسینی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: شهرداری اصفهان در توسعه انرژیهای تجدیدپذیر به لحاظ الگوسازی و مباحث زیستمحیطی، شهر پیشتاز کشور است.
وی افزود: با توجه به حمایت دوره ششم مدیریت شهری اصفهان، سال گذشته توانستیم ظرفیت انرژی تجدیدپذیر را از ۶۰۰ کیلووات که طی ۱۵ سال انجام شده بود، به دوبرابر برسانیم و از ۲.۵ درصد کل مصرف برق در انتهای سال گذشته به پنج درصد رسیدیم که این اقدام بین شهرهای کشور بینظیر و برای شهرهای منطقه الگو است.
مدیر بهینهسازی، تعمیرات و نگهداری تأسیسات شهری معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اصفهان تصریح کرد: برای شهرداری این کلانشهر برنامه ۱۰ سالهای تحت عنوان «شهرداری خورشیدی» تدوین و برنامهریزی شده تا در این مدت صددرصد میزان مصرف برق شهرداری که حدود ۲۲ مگاوات است، از طریق انرژی خورشیدی تأمین شود.
وی با بیان اینکه اعتبارات طرح شهرداری خورشیدی تأمین شده است و برنامهها با سرعت پیش میرود، ادامه داد: انتهای سال جاری به ۱۰ درصد از مصرف و انتهای سال ۱۴۱۰ به صددرصد از انرژی مصرفی شهرداری خواهیم رسید.
حسینی با اشاره به اینکه همزمان اقدامات مؤثری در بهینهسازی مصرف انجام دادیم که نتیجه آن رتبه اول کشور برای شهرداری اصفهان بود، خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم در راستای بهینهسازی مصرف انرژی بتوانیم در ساعات پیک به شبکه توزیع کمک کنیم تا برق پایداری برای شهروندان داشته باشیم.
وی با بیان اینکه با توجه به اهمیتی که شهرداری برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر قائل است برنامههایی تدوین شد، گفت: مصرف اصفهان در زمان اوج حدود ۵۰۰ مگاوات است که معمولاً این پیک در تیرماه اتفاق میافتد، با توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و بهینهسازی مصرف باید به گذر از این پیک کمک کنیم تا حداقل خاموشی برای منازل و صنایع اتفاق بیفتد.
مدیر بهینهسازی، تعمیرات و نگهداری تأسیسات شهری معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اصفهان با بیان اینکه در طرح شهر خورشیدی هدفگذاری ۱۰ ساله است، ادامه داد: برنامهریزی شده تا طی مدت ۱۰ سال به ۵۰۰ مگاوات مصرف برق شهر برسیم، لذا نیروگاههای کوچک مقیاس بر بام منازل نصب میشود.
وی خاطرنشان کرد: برآورد شده است که تعداد زیادی از منازل شهر اصفهان قابلیت نصب نیروگاههای کوچکمقیاس (پنلهای خورشیدی) از پنج کیلووات تا ۲۰ کیلووات را دارد.
حسینی با بیان اینکه نیروگاهها متناسب با متراژ پشتبامها نصب میشود، خاطرنشان کرد: این نیروگاهها به شبکه سرسرای وصل میشود که علاوه بر درآمدزایی برای خانوار، به شبکه توزیع برای تأمین برق شهری نیز کمک میکند.
نظر شما