به گزارش خبرنگار ایمنا، سیاوش محمودی صبح امروز _سهشنبه بیستم تیرماه_ در صحن علنی شورای اسلامی کلانشهر اهواز اظهار کرد: مردم اهواز قدرشناسی خود را نسبت به مسئولان حتی با انجام کوچکترین خدمت نشان دادهاند این امر سبب سنگینتر شدن مسئولیت ما میشود.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در حوزه ایمان، و امیدآفرینی افزود: بهطور قطع مجموعه مدیریت شهری در این دو مسئله دارای وظایفی است، همه میدانیم که دشمن به دنبال ایجاد یاس و ناامیدی در جامعه است لذا دلسوزان ایران و انقلاب باید در جهت امیدآفرینی در جامعه حرکت کنند، انتخابات پیش رو از دیگر مسائلی که است که همه نسبت به آن وظیفه داریم با ایجاد آرامش و خدمت زمین مشارکت عمومی را فراهم کنیم.
رئیس شورای اسلامی کلانشهر اهواز ادامه داد: بودجه شهرداری اهواز در سال جاری حدود ۸ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان است، علاوه بر آن بالغ بر ۵ هزار میلیارد تومان نیز برای حوزه سرمایهگذاری پیشبینی شده است، با وجود اینکه در دو سال گذشته در این حوزه توفیقی حاصل نشد انتظار ویژه میرود امسال با توجه به فرصتهای اهواز و ظرفیت شهرداری هم اصل بودجه محقق شود و هم در زمینه سرمایهگذاری رضایت نسبی ایجاد شود.
وی اضافه کرد: مدیریت شهری برای اهواز در سال جاری سه پروژه نهضت آسفالت، باز زنده سازی ساحل کارون و بهبود ورودیهای شهر به عنوان پروژه شاخص تعریف کرده است انتظار میرود مسئله آسفالت به عنوان اولویت اول مدیران شهرداری قرار گیرد و بودجه ۱۳۰۰ میلیاردی پیشبینی شده در این حوزه محقق شود.
محمودی اضافه کرد: کار برنامهریزی و مطالعات باززندهسازی ۱۱۰ هکتار از ساحل کارون انجام شده است که برای هر هکتار آن ۷ میلیارد تومان بودجه نیاز است، کلنگزنی این پروژه به زودی آغاز خواهد شد، انتظار میرود در سال جاری بخشی از آن انجام شود بالغ بر ۳۰ کیلومتر از ورودیهای اهواز نیاز به کارهای اساسی دارد؛ انتظار میرود در این دوره حداقل دو ورودی شهر اهواز تغییر اساسی داشته باشند.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات شهر اهواز گفت: با توجه بررسیهای انجام شده بالغ بر ۲۵ پروژه در مجموع به ارزش یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در سطح محلات اهواز در حال انجام است که میتوان آنها را در شهریور افتتاح کرد این انتظار میرود با تلاش و جدیت این کار انجام شود.
رئیس شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به اینکه شرکتهای آلاینده باید بهطور خودجوش عوارض آلایندگی خود را پرداخت کنند، تاکید کرد: همواره در جلسات گفته میشود اهواز دچار عقبافتادگی شده است، اگر بنا باشد این عقبافتادگی جبران شود و به سطح سایر کلانشهرها برسد باید تلاش و کوشش کرد، پرداخت عوارض آلایندگی امروز ظرفیتی است که میتواند در جبران این عقبماندگیها کمک کند، چراکه از سال ۹۳ تاکنون اصل این عوارض و جرایم آن حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان است و باید به استان خوزستان داده شود، اما تاکنون تنها هشت هزار میلیارد تومان آن پرداخت شده و پرداخت باقیمانده آن مطالبه جدی ما و مردم خوزستان است.
محمودی گفت: در آغاز دوره جدید مدیریت شهری، ۸۰ دستگاه اتوبوس فعال در اهواز وجود داشت، اسفندماه سال ۱۴۰۰، ۱۲۹ دستگاه اتوبوس جدید خریداری شد، اما تنها ۴۴ دستگاه را تحویل گرفتیم. مطالبه ما از دولت این است که ۸۷ دستگاه باقیمانده در اسرع وقت تحویل داده شود تا برای مراسم اربعین خدمترسانی کافی داشته باشیم، علاوه بر آن انتظار میرود برای قطار شهری نیز با توجه به رأی دادگاه و خلع ید پیمانکار برای شروع هرچه سریعتر این پروژه، مسئله خلع ید در اولویت دادگاه تجدیدنظر باشد.
وی با اشاره به اختصاص بودجه ۶۰ میلیارد تومانی استانداری خوزستان به پیادهروی اربعین افزود: انتظار میرود شهرداری اهواز پس از تصویب شورای اسلامی شهر هرچه سریعتر و با کیفیت مناسب، مقدمات خدمترسانی بهویژه در ورودیها و خروجیهای شهر و مسیر پیادهروی را فراهم کند.
نظر شما