تفاهم‌نامه محرومیت‌زدایی استان کرمانشاه امضا شد

تفاهم‌نامه محرومیت‌زدایی استان کرمانشاه امروز -جمعه نهم تیرماه- به امضا رسید، در این تفاهم‌نامه جزئیات همکاری و سرمایه‌گذاری‌های ویژه قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در حوزه‌های راهسازی، احداث مسکن، آبرسانی روستایی، زیرساخت‌های ورزشی،احیای قنوات و محلات حاشیه‌نشین مشخص شده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، تفاهم‌نامه محرومیت‌زدایی استان کرمانشاه امروز -جمعه نهم تیرماه- به امضا رسید، در این تفاهم‌نامه جزئیات همکاری و سرمایه‌گذاری‌های ویژه قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در حوزه‌های راهسازی، احداث مسکن، آبرسانی روستایی، زیرساخت‌های ورزشی، آبرسانی مزارع، احیای قنوات، آسیب‌های اجتماعی، محلات حاشیه‌نشین، احداث تصفیه‌خانه، نوسازی مدارس در استان کرمانشاه مشخص شده است.

سردار جمال‌الدین آبرومند، دبیر قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در این نشست اظهار کرد: محرومیت‌زدایی از مناطق محروم کشور و از جمله کرمانشاه را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی با اشاره به ورود قرارگاه امام حسن مجتبی برای محرومیت‌زدایی از مناطق محروم کشور، افزود: این قرارگاه ترکیبی از نهادهای حامی مانند بنیاد مستضعفان، آستان قدس رضوی، کمیته امداد، بهزیستی، بسیج و سپاه است که سه هدف را دنبال می‌کند.

دبیر قرارگاه امام حسن مجتبی تصریح کرد: مهمترین هدف ما خدمات‌رسانی به جامعه هدف آسیب‌پذیر مانند مددجویان کمیته امداد، بهزیستی و دهک‌های یک تا سه جامعه است؛ در این بخش علاوه‌بر کمک‌های معیشتی در حوزه مسکن که مهمترین مشکل و دغدغه این قشر است، گام بر می‌داریم تا بخش مهمی از مشکلات آنها را برطرف کرده باشیم.

وی دومین هدف این قرارگاه را ایجاد زیرساخت‌های عمومی در حوزه آب، راه، سلامت، ورزش برای جامعه هدف در مناطق محروم و روستاها دانست و گفت: اگر بتوانیم این خدمات را در روستاها ایجاد کنیم، ماندگاری در این مناطق بیشتر می‌شود و از مهاجرت مردم به شهر و افزایش حاشیه‌نشینی جلوگیری می‌کنیم.

سردار آبرومند با بیان اینکه هدف سوم ایجاد ثروت، درآمدزایی و اشتغال در جغرافیای محروم مورد هدف است، ادامه داد: تقویت کشاورزی و دامپروری از جمله اقداماتی است که در این زمینه می‌توان انجام داد.

وی با اشاره به همکاری دولت، مجلس و سپاه برای اجرایی شدن این برنامه‌ها، اضافه کرد: دولت فضای لازم را برای کار جهادی فراهم کرده، مجلس ظرفیت قانونی لازم را به وجود آورده و سپاه هم ظرفیت‌ها و امکانات خود را در اختیار ما قرار داده که جای قدردانی دارد.

دبیر قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) با تاکید بر اینکه این قرارگاه به دنبال انجام کار جهادی در مناطق محروم است، گفت: اگر در استانی دستگاهی کار و پروژه‌ای را در مسیر طبیعی خود به سهولت انجام می‌دهد، ما هیچ اصراری برای ورود به آن کار نداریم.

وی اضافه کرد: اقداماتی که در هر استانی انجام می‌دهیم، بر اساس برنامه زمانبندی و مرحله به مرحله خواهد بود و این‌گونه نیست که به عنوان مثال آبرسانی به ۱۰۰ روستا را به صورت همزمان آغاز کنیم، بلکه به تدریج و مرحله به مرحله این کار را انجام می‌دهیم.

سردار آبرومند گفت: اگر ما نتوانیم برای هر منطقه‌ای که در آن کار جهادی انجام می‌دهیم، درآمد، ثروت و اشتغال به وجود بیاوریم، طی چندسال آینده باید اقدامات خود را دوباره تکرار کنیم، لذا روی این مسئله تمرکز جدی خواهیم داشت؛ همچنین قراردادهای هر پروژه نیز باید به صورت مشخص و دقیق باشد تا در مدت زمان کوتاهی با همکاری دستگاه مربوطه آن را عملیاتی کنیم.

وی تاکید کرد: برای هر کدام از پروژه‌ها باید یک پیوست فرهنگی و اطلاع‌رسانی کامل به مردم داشته باشیم.

ضرورت همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی با قرارگاه امام حسن مجتبی

مجتبی بخشی‌پور، رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مجموعه‌های سپاه و به ویژه قرارگاه خاتم الانبیا تاکنون خدمات ارزشمندی به نظام و کشور انجام داده است و در هر پروژه‌ای به صورت مطلوب عمل کردند.

وی افزود: در حال حاضر نیز قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) به فضل خدا در محرومیت‌زدایی کشور فعالیت می‌کند، اکنون نیز از نگاه ملی توسط دولت و سازمان برنامه و بودجه و از نگاه استانی مدیران داخل استان‌ها و دستگاه‌های اجرایی باید همکاری لازم را داشته باشند تا اعتمادی که مردم به سپاه، قرارگاه خاتم الانبیا و امام حسن مجتبی (ع) دارند، چند صد برابر افزایش یابد.

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه در مجلس گفت: دستگاه‌های اجرایی باید همکاری و همراهی لازم را با قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) داشته باشند و اعتبارات مورد نیاز را جهت محرومیت‌زدایی به بدنه قرارگاه تزریق کنند.

ساماندهی رودخانه قره‌سو در دستور کار قرار گیرد

محمدطیب صحرایی، استاندار کرمانشاه اظهار کرد: اگر به صورت جهادی به موضوعات مطرح شده بپردازیم، در کوتاه مدت مردم نتیجه ملموس آن را خواهند دید و آن گاه شاهد خوشحالی آنها بابت این کار جهادی خواهیم بود.

وی ادامه داد: با روستاهایی که آبرسانی خواهند شد، راه‌هایی که احداث می‌شود، مدارسی که در مناطق محروم به طور مستحکم ساخته خواهد شد، اشتغالی که بابت این کار جهادی در استان ایجاد خواهد شد و تمام موضوعاتی که در این مجموعه باید انجام شود، از جمله نکات مثبتی است که باید برای اجرای آنها تلاش کنیم.

استاندار کرمانشاه اضافه کرد: کار خوبی که قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در استان و شهر کرمانشاه انجام داده است، تأمین و رساندن آب شرب و پایدار به شهر کرمانشاه است تا با همراهی این قرارگاه بتوانیم از تنش آبی عبور و به یک جریان پایدار برسیم.

وی با بیان اینکه رساندن آب شرب پایدار به شهروندان کرمانشاهی بخشی از این موضوع و بخش دیگر استفاده بهینه از آب‌های مصرفی در شهر کرمانشاه است، گفت: سالانه ۷۰ میلیون مترمکعب فاضلاب در شهر کرمانشاه تولید می‌شود و این حجم را با تصفیه می‌توانیم به مصرف صنایع رسانده و مصرف و نیاز صنایع را تأمین کنیم تا دیگر سفره‌های زیر زمینی و آب شرب صرف صنایع نشود.

صحرایی ادامه داد: اگر تصفیه خانه‌های فاضلاب شهر به صورت کامل فعال شود، فرصتی فراهم می‌شود تا یکی از دغدغه‌های چندین ساله مردم کرمانشاه که پاکسازی، سالم‌سازی و استفاده خوب از رودخانه قره‌سو است، برطرف شود.

وی تصریح کرد: رودخانه قره‌سو برای مردم و شهر کرمانشاه مجموعه‌ای از اشتغال و فرصت برای گردشگری است که در شرایط فعلی این‌گونه نیست، از این رو با رایزنی که با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) انجام دادیم به این توافق رسیدیم که ساماندهی رودخانه قره‌سو به ویژه در محدوده شهر کرمانشاه را برعهده گیرند که قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) از این موضوع به عنوان یک کار اثرگذار در راستای ایجاد اشتغال استقبال کرده است.

استاندار کرمانشاه گفت: در طول و حاشیه رودخانه قره‌سو پس از ساماندهی، پاکسازی و سالم‌سازی، تأسیسات و امکاناتی ایجاد خواهد شد و در خدمت مردم استان کرمانشاه قرار خواهد گرفت.

کد خبر 670385

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.