هشدار سازمان دامپزشکی کشور درباره شیوع بیماری تب کریمه کنگو

سازمان دامپزشکی کشور نسبت به شیوع بیماری تب کریمه کنگو هشدار داد و از مردم خواست توصیه‌های بهداشتی در خصوص این بیماری را رعایت کنند.

به گزارش ایمنا، امین اسدی در خصوص شیوع بیماری تب کریمه کنگو در کشور اظهار کرد: بنابر اعلام وزارت بهداشت و درمان، ۱۸ نفر از هموطنان به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متأسفانه یک نفر فوت شده است.

وی با بیان این که شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا شده است، افزود: تب کریمه کنگو یک بیماری مشترک بین انسان و دام است که در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی، انسان به آن مبتلا خواهد شد.

سازمان دامپزشکی کشور اضافه کرد: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سم‌پاشی و حمام دادن دام‌ها و سم‌پاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک) و اجتناب از خوردن جگر خام و نیمه‌پخته قابل کنترل است.

به گفته اسدی، این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می‌شود. تولید کنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی حین کشتار یا بروز علائم بیماری، به‌سرعت به مراکز بهداشتی‌درمانی مراجعه کنند.

کد خبر 669420

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.