به گزارش ایمنا، سعید معین اظهار کرد: برآوردها حاکی از آن است که سطح مبارزه با ملخهای بومی امسال به ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار هکتار برسد که از این میزان حدود ۷۰ درصد مبارزه با ملخ مراکشی است.
وی تصریح کرد: بنابر آمار امسال ۸۱ هزار هکتار مبارزه علیههای بومی صورت گرفته که تنها ۴۰ هزار هکتار از این مبارزه در بستر دریاچه پریشان و حومه است.
مدیرکل مبارزه با آفات عمومی حفظ نباتات ادامه داد: سال گذشته سطح مبارزه ۱۵۰ هزار هکتار بود که امسال به دلیل بارشهای مناسب بهار سطح مبارزه بیشتر خواهد شد.
معین تاکید کرد: با توجه به بارندگی شرق آفریقا و شبه جزیره عربستان سمت دریای سرخ و یمن شرایط فراهم است به طوری که در کشور عربستان با ۱۸ هزار هکتار مبارزه علیه ملخ صحرایی صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: برآوردها حاکی از آن است که شرایط مساعد بارش در سه ماه تابستان و اوایل پاییز و همچنین بارشهای موسمی شرق آفریقا، جمعیت ملخ از مرکز به سمت شمال و ایران بیاید که با این وجود احتمال حمله ملخ صحرایی به ایران افزایش مییابد.
مدیرکل مبارزه با آفات عمومی حفظ نباتات خاطر نشان کرد: با توجه به بارشهای نسبتاً مناسب و احتمال چند سیکلون در اقیانوس هند، خطر حمله ملخ صحرایی به کشور افزایش مییابد.
نظر شما