به گزارش خبرنگار ایمنا، حضور نمایندگان ورزش ایران در میادین و مجامع بینالمللی به شرط موافقت شورای برون مرزی وزارت ورزش انجام میشود و بر همین اساس فدراسیونها در طول سال درخواست خود را برای اعزام نماینده به مسابقات یا نشستهای مختلف به این شورا اعلام میکنند تا در صورت موافقت نسبت به مهیا کردن شرایط آن اقدام لازم را انجام دهند.
در این میان بیشترین درخواست مطرح شده برای اعزام برونمرزی از طرف فدراسیون فوتبال بود و آمار بیشترین اعزام و بیشترین نفرات اعزامی همچون سال گذشته به نام این فدراسیون ثبت شد. فدراسیون فوتبال در سال ۱۴۰۱ در مجموع ۲۶۹ اعزام داشت که منجر به اعزام ۲۵۳۵ نفر به کشورها و مسابقات مختلف شد.
از حیث تعداد اعزام، بسکتبال در رده دوم قرار داد. این در حالی است که در سال ۱۴۰۰ رتبه دوم در اختیار فدراسیون والیبال بود و بسکتبال از حیث اعزام بینالمللی توفیق چندانی نداشت. فدراسیون بسکتبال در سال ۱۴۰۱ تعداد ۹۹ اعزام بینالمللی داشت و در مجموع ۶۱۰ نفر به عنوان نمایندگان بسکتبال ایران در میادین مختلف شرکت داشتند.
تنیس رویمیز توانست رتبه سوم خود در اعزامهای بینالمللی در سال ۱۴۰۰ را تکرار کند و با ۹۳ اعزام، امسال نیز در رده سوم قرار گرفت. این فدراسیون نسبت به سال ۱۴۰۰ افزایشی ۹۰ درصدی در اعزامهای بینالمللی خود داشت و در مجموع نیز ۴۰۰ نفر در قالب تیمهای این رشته به رقابتهای برون مرزی اعزام شدند. لازم بهذکر است در جدول مربوط به اعزام فدراسیونهای مختلف، فدراسیون چوگان بدون حتی یک اعزام بینالمللی در جایگاه آخر قرار گرفته است.
به گزارش ایمنا، ورزشهای دریایی و ساحلی یک اعزام، بیماران خاص و پیوند اعضا یک اعزام، فدراسیونهای پزشکی ورزشی و هنرهای رزمی و کونگفو با دو اعزام بینالمللی، فدراسیونهای ورزش مدارس، ورزشهای دانشگاهی و ورزشهای پهلوانی و زورخانهای با چهار اعزام برونمرزی، فدراسیون ورزش ورزشهای سنتی و بومی پنج اعزام، فدراسیون نجات غریق شش اعزام، موتورسواری و اتومبیلرانی با هشت اعزام و فدراسیون وزنهبرداری با ۹ اعزام از جمله فدراسیونهایی هستند که در سال ۱۴۰۱ تعداد اعزامهای بین المللیشان تکرقمی بوده است.
نظر شما