پشتیبانی از ۲۰۰ کارگاه کوچک در شهر و روستاهای استان اصفهان/ ضرورت توجه به مشاغل خانگی

مدیرعامل مرکز شتاب دهنده نذرک با اشاره به تاکید رهبر انقلاب بر اهمیت دادن به مشاغل خانگی و توسعه کارگاه‌های کوچک گفت:مرکز شتاب دهی نذرک بر این اساس کار خود را آغاز کرده و امروز از بالغ بر ۲۰۰ کارگاه کوچک در شهر و روستاهای استان اصفهان حمایت و پشتیبانی می‌کند و بر این منش خود می بالد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، اکبر اخوان مقدم، امروز جمعه-نوزدهم خردادماه- در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه این هفته اصفهان، اظهار کرد: خداوند سنت و فرمولی مهم را برای خارج شدن انسان‌ها از بن‌بست اختصاص داده و آن این است که «هرکس به خداوند توکل کند خداوند برای او کافی است»

وی با بیان اینکه لازمه توکل کردن به خدا اطاعت از دستورات او است، گفت: وضعیت معیشت و اقتصادی عامه مردم ایران به شکل شایسته و بایسته نیست، لذا راهکار حل این موضوع آن است که روش و منش اقتصادی خود را به همان شکل مورد تاکید خداوند قرار دهیم.

مدیرعامل مرکز شتاب دهنده نذرک با بیان اینکه کار کردن در دین مبین اسلام مورد تاکید واقع شده و اثرات مثبتی برای آن ذکر شده، تصریح کرد: گذران چرخه اقتصادی به واسطه دریافت حقوق نخستین اثر کار کردن است، اما افزایش اعتماد به نفس شخص و ارتقا جایگاه اجتماعی نیز از دیگر مزیت‌های کار کردن محسوب می‌شوند.

وی افزود: در روایت‌های دینی وجود دارد که فکر انسان بیکار جولانگاه شیطان است، لذا باید به فکر اشتغال بیشتر جوانان در جامعه بود، کارخانه‌های بزرگ درآمد زا هستند اما اشتغال از طریق کارگاه‌های کوچک میسر می‌شود، بر این اساس رهبر معظم انقلاب بر اهمیت دادن به مشاغل خانگی و توسعه کارگاه‌های کوچک تاکید دارند.

اخوان مقدم متذکر شد: مرکز شتاب دهی نذرک بر این اساس کار خود را آغاز کرده و امروز از بالغ بر ۲۰۰ کارگاه کوچک در شهر و روستاهای استان اصفهان حمایت و پشتیبانی می‌کند و بر این منش خود می بالد.

وی با اشاره‌ای به لایه‌ای که اخیراً دولت سیزدهم در برنامه هفتم توسعه به منظور حمایت از کارگاه‌های کوچک و کارگران غیر رسمی داده است، عنوان کرد: پس از سال‌ها توسط یک دولت شجاع و انقلابی لایحه‌ای به نفع کارگران محروم و غیر رسمی جامعه تنظیم شده است که مانع از تعطیل شدن کارگاه‌های کوچک می‌شود.

مدیرعامل مرکز شتاب دهنده نذرک توضیح داد: بر اساس قانون شورای عالی کار از ۳ دهه گذشته تا کنون، کارگاه‌های کوچکی که توان پرداخت حداقل دستمزد و حقوق را به کارگران خود نداشته باشند، باید تعطیل شوند، اما این اقدام و این نوع تفکر در سه دهه گذشته باعث ایجاد کارگاه‌ها و کارگران غیر رسمی بدون دریافت حق بیمه و بازنشستگی شده است.

وی ادامه داد: مرکز پژوهش‌های مجلس عامل بیکاری کشور و ایجاداین کارگران غیر رسمی را ناشی از این نوع تفکر تشخیص داده است، این اقدام دولت سیزدهم در تنظیم طرح حمایت از کارگران محروم؛ کاری شایسته، کارآمد و البته خردمندانه و شجاعانه بوده است که باید از آن حمایت کرد و بر تصویب آن تاکید داشت.

اخوان مقدم خاطرنشان کرد: قوانین بین المللی پیرامون تعیین حداقل دستمزد، با هدف حمایت از کارگران قشر ضعیف جامعه نگاشته شده است، در حالی که امروز این قانون کار و توان حداقل دستمزد در کشور ما، مانع از رونق کارگاه‌های کوچک و اشتغال کارگران بخش ضعیف جامعه شده است.

وی افزود: در کشور حدود ۱۰ میلیون نفر کارگر بدون بیمه و بازنشستگی و به شکل غیر رسمی فعالیت می‌کنند که قوانین فعلی مانع از بهبود وضعیت آنها و ایجاد کار رسمی آنها شده است، بنابراین ما باید با حمایت و پشتیبانی از این طرح دولت مانع از افزایش روز افزون کارگران غیررسمی و تعطیلی کارگاه‌های کوچک در کشور شویم.

کد خبر 666040

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.