به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلال احمر، پیرحسین کولیوند در دیدار با امدادگران و مدیران ملایر که در محل فرمانداری این شهر برگزار شد، با اشاره به نبود تناسب بودجه هلالاحمر با نیازهای ضروری آن، اظهار کرد: لازم است منابع پایداری برای تأمین بودجه لازم بهویژه در زمینه امداد و نجات در نظر گرفته شود، به عنوان مثال میتوان بخشی از عوارض آزادراهی یا سایر هزینههای دریافتی مثل بیمه در بارنامههای حمل و نقل را برای پوشش امدادی جادههای کشور در نظر گرفت.
وی افزود: جمعیت هلالاحمر در موضوع بودجه مظلوم واقع شده است، تکلیف داریم که انبارهای امدادی را تا میزان استاندارد شارژ کنیم و لوازم امدادی لازم را برای عملیاتهای نجات و امدادگران حاضر در صحنه تأمین کنیم، اما محدودیت بودجهای مانع میشود.
رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: امداد هوایی نقش مؤثری در پاسخ به حوادث دارد، اما در حال حاضر تعدادی از بالگردهای هلال احمر به دلیل تأمین نشدن منابع مالی لازم، نمیتوانند تعمیر و نگهداری شوند و زمینگیر شدهاند.
وی سال ۱۴۰۲ را سال تجهیز و نوسازی ناوگان امدادی دانست و گفت: مصمم هستیم که در سال جاری وضعیت لجستیکی جمعیت را ترمیم کنیم، امسال یک هزار دستگاه خودروی نجات و ۳۰۰ دستگاه آمبولانس جدید به ناوگان امداد و نجات هلال احمر اضافه میشود، اما این میزان خودرو، پاسخگوی نیازهای ما نیست.
کولیوند تصریح کرد: اگرچه جمعیت هلال احمر در زمینههایی اجتماعی و فرهنگی کارهای بزرگی را در کشور انجام میدهد، اما مردم و مسئولان بیش از هر چیز دیگر این جمعیت را به خدمات امداد و نجات و مقابله با سوانح طبیعی میشناسند و اکنون امکانات لجستیکی ما برای انجام عملیاتهای امداد و نجات در حوزه زمینی، هوایی و دریایی به هیچوجه تناسبی با نیازهای ما ندارد.
نظر شما