۲۷ میلیون نسخه مفاتیح‌الجنان در سال‌های پس از انقلاب چاپ شده است‌

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ۲۷ میلیون نسخه از کتابی که امروز ۱۰۰ سالگی‌اش را جشن گرفته‌ایم، در طول سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی چاپ شده است.

به گزارش ایمنا، محمدمهدی اسماعیلی، امروز_سه شنبه نهم خردادماه_ در همایش صدومین سالگرد چاپ کتاب مفاتیح الجنان اظهار کرد: مفاتیح، جزئی از همه خانواده‌های ایرانی است. در طول انقلاب اسلامی ۲۷ میلیون و ۹۱۵ جلد کتاب مفاتیح‌الجنان چاپ شده‌، ۵۱ ناشر ما درگیر چاپ این کتاب بوده‌اند و بعد از قرآن کریم پرتیراژترین کتاب بوده است. اخلاص شیخ عباس قمی دلیل این نشر گستره بوده است.

وی با بیان اینکه بارها به همکاران خود در ارشاد گفته است در کارهای خود اخلاص داشته باشند، گفت: در دوران کنونی هم تولید بااخلاص چند جوان در یک شهرستان، تبدیل به سرود سلام فرمانده شد که در سراسر جهان نام امام زمان (عج) را روی زبان‌ها آورد. در ونزوئلا برای رونمایی کتاب رهبر انقلاب رفته بودم شاهد اجرای سرود سلام فرمانده توسط کودکان به زبان اسپانیایی بودند که این نشان از اخلاص است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: در بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری بیش از ۱۴ بار از معنویت یاد کردند. امیدواریم بتوانیم با گسترش معنویت که یکی از لوازمش دعاست، جامعه نورانی را بسازیم و آماده ظهور باشیم.

شاگردانش را بشناس تا او را بشناسی

آیت‌الله رضا رمضانی، عضو مجلس خبرگان رهبری و دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) در این مراسم اظهارکرد: شیخ عباس قمی نزد استادان بزرگی مانند محدث نوری و سیدمحمدکاظم یزدی درس گرفت و جایگاه بالایی داشت؛ تا جایی که علامه امینی او را از نوابغ می‌دانست. او شاگردانی مانند آقا بزرگ تهرانی و آیت‌الله مرعشی را هم تربیت کرد.

وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) در اربعین وفات شیخ عباس درباره اخلاص او سه مرحله قبل، حین و بعد از عمل بیان کردند، گفت: شیخ عباس جامع هر سه نوع اخلاص بود و برای همین برجسته شد که در روایات هم داریم انسان بااخلاص به فوز می‌رسد.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: او از شهرت، گریزان بود. گاهی از او تعریف می‌کردند. می‌گفت اینقدر هم که می‌گویید نیست. تواضع و زهد و دنیاگریزی او سرآمد بود. امروز خلا وجود شیخ عباس قمی، آیت‌الله حق‌شناس، شیخ مرتضی زاهد و … را داریم. جامعه ما نیازمند اخلاق و معرفت است که در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی هم به آن اشاره شده است.

وی تصریح کرد: امروزه دنیا به سمت اخلاق جهانی در حرکت است و اگر تمام ارکان جامعه ما برخوردار از اخلاق باشند مشکلات حل می‌شود.

آیت‌الله رضا رمضانی با بیان اینکه مهم‌ترین نکته دعا برقراری ارتباط مستقیم با خداست، گفت: رابطه من و تو از لطیف‌ترین رابطه‌هاست که خداوند اجازه داده به او بگوییم تو. انبیاء آمدند که این حقیقت را تعلیم دهند، ذات فقیر نیازمند یک ذات غنی است. آنها آمدند که خدای دلپذیر و مهربان را به ما معرفی کنند.

انسانی که دعا نمی‌کند، هویت ندارد

وی تصریح کرد: خداوند می‌فرماید انسان را خلق کردم تا هم جمال و هم جلالم شناخته شود. بنابراین انسانی که با دعا ارتباط نگیرد، بی‌هویت است. انبیاء آمدند تا معبود راستین را معرفی کنند تا انسان درگیر معبودهای دیگر نشود.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با بیان اینکه هیچ چیز در دین تحمیلی نیست، تصریح کرد: انسان باید به نظام توحیدی راه پیدا کند و از آن درس بگیرد و اعمال و رفتارش را براساس آن تنظیم کند.

وی افزود: اگر در روایات پنج ارتباط داریم، دقیق‌ترین آن ارتباط انسان با خداست. این ارتباط نیازمند واسطه و وسیله است که امام صادق فرمودند به والله ما وسیله هستیم.

آیت‌الله رمضانی گفت: دعا تنها برای رسیدن به حوائج نیست، بلکه راهی برای ارتباط خداست و مفاتیح‌الجنان این خدمت را کرد که انسان رابطه ولایی با خدا داشته باشد.

وی در ادامه این مراسم به مناسبت میلاد امام رضا (ع) کاروان «زیر سایه خورشید» متشکل از خادمان حرم به همراه پرچم گنبد حرم امام رضا علیه‌السلام در مراسم حضور پیدا کردند و محمدرضا غلامرضازاده، مداح اهل‌بیت در این بخش به مدیحه‌خوانی برای امام رضا (ع) پرداخت.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید هم به این همایش پیامی فرستاده بود که توسط حسن سلطانی، مجری برنامه قرائت شد.
در بخش پایانی برنامه با حضور مسؤولان از فعالان و خادمان حوزه دعا و خانواده‌های شهدا تقدیر شد.

منبع: خبرگزاری کتاب

کد خبر 664435

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.