به گزارش خبرنگار ایمنا، موسیالرضا حاجیبگلو امروز _یکشنبه هفتم خردادماه_ در نشست نقد و بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه از منظر جایگاه مدیریت شهری با بیان اینکه این برنامه، بسیار ضعیف بوده و نیازمند نقد و بررسی دوباره است، اظهار کرد: باید فصل جدیدی ویژه حوزه شهری و روستایی در برنامه هفتم جایگزین و تقدیم مجلس شورای اسلامی و دولت کنیم.
وی با بیان اینکه برنامه هفتم توسعه با یکسال تأخیر همراه شده است، افزود: رئیس جمهور بهصراحت وعده مکاتبه با رئیس سازمان برنامهریزی و وزیر کشور را در این خصوص داد که این وعده اجرایی شد اما شاهد خروجی آن نبودیم.
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: بر اساس قانون، لایحه پیشنویس برنامه هفتم توسعه بهمنظور بررسی کارشناسی باید در اختیار شورای عالی استانها قرار گرفته تا قبل از تصویب، مورد بازنگری و اصلاح قرار گیرد که این مهم محقق نشده است.
وی با اشاره به اینکه ۲۲ فصل و هفت بخش در برنامه هفتم توسعه پیشبینی شده است، گفت: این طرح نسبت به طرحهای قبلی به مراتب، بدتر و ضعیفتر است و روند بهبودی را در این زمینه شاهد نیستیم.
حاجیبگلو با بیان اینکه در بندها و مادههای سازمان برنامهریزی کشور، مدیریت شهری و روستایی نادیده گرفته شده است، اضافه کرد: این اتفاق در شرایطی رخ داده است که رئیس جمهور و برخی از وزرا بهطور جدی برای ایفای نقش تسهیلگری دولت ایستادهاند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خاطرنشان کرد: زمان و هزینه بسیاری برای تهیه برنامه هفتم توسعه صرف شده است و بهدنبال آن هستیم تا با رعایت قوانین بالادستی اتفاقات خوبی را برای کشور رقم زنیم.
وی با بیان اینکه در برنامه توسعه چهارم، چند کلانشهر بهطور خاص مورد توجه قرار گرفته است، ادامه داد: در برنامه هفتم، اسمی از کلانشهرهای کشور همچون تهران و مشهد نیامده است و در شرایطی که بهدنبال ایجاد دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ در کلانشهرها هستیم، مقرر شده است تا این کمیسیون از تهران گرفته شود.
نظر شما