به گزارش ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمد جعفرپور با اشاره به برگزاری مراسم افتتاح پروژههای ارتباطی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همزمان با روز ارتباطات که با حضور رئیسجمهور انجام شد، اظهار کرد: یکی از پروژههایی که در این مراسم افتتاح شد، توسعه و ارتقای پایداری شبکه انتقال بود.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت شبکه انتقال در ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم، ۳۵.۸ ترابیت بر ثانیه با بهکارگیری تجهیزات خارجی بود، افزود: در دولت سیزدهم، وزارت ارتباطات برنامهریزی کرد که تا پایان سال ۱۴۰۲ یعنی ظرف مدت ۳۶ ماه ظرفیت انتقال کشور دو برابر افزایش پیدا کند، بهطوری که ۷۰ درصد از این افزایش با استفاده از تجهیزات بومی باشد. بنابراین برای نخستین بار قراردادی به ارزش ۷۰۰ میلیارد تومان که بزرگترین قرارداد بومیسازی شرکت زیرساخت و وزارتخانه محسوب میشد، منعقد و قرار شد با استفاده از تجهیزات بومی، ۲۰ ترابیت بر ثانیه به ظرفیت شبکه انتقال کشور اضافه شود.
جعفرپور با بیان اینکه خرسندیم که اعلام کنیم حدود ۴۰ درصد از این بومیسازی محقق شده است، تصریح کرد: ظرفیت شبکه انتقال کشور ۷.۶ ترابیت بر ثانیه افزایش پیدا کرد که در مراسم افتتاح پروژههای ارتباطی وزارت ارتباطات توسط رئیسجمهور افتتاح شد و در مدار قرار گرفت و هم اکنون بهصورت عملیاتی در حال استفاده است.
معاون وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: جالب است بدانید که همزمان با انعقاد قرارداد داخلی، نمایندگان شرکتهای رقیب خارجی پیگیر جذب این پروژهها بودند و توان داخلی ایران را انکار میکردند، با این حال ما با اعتماد به توان نخبگان جوان ایرانی قرارداد را منعقد کردیم و خوشبختانه شرکتهای داخلی نیز در این حوزه سربلند شدند.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت تاکید کرد: با حمایت صورت گرفته از شرکت داخلی تولیدکننده تجهیزات شبکه انتقال و با تکیهبر تجربه موفق داخل کشور، تعدادی از آنها به صادرکننده تجهیزات شبکه تبدیل شدند.
نظر شما