به گزارش ایمنا، ابوالفضل توکلی در نشست با مسئولان پایانههای مسافربری سازمان مدیریت حملونقل و مسافر شهرداری همدان با اشاره به اینکه سابقه موسسین و بنیانگذاران اصفهانی در امر حملونقل مسافر در کشور به دهه ۳۰ باز میگردد، اظهار کرد: نخستین پایانه مسافربری اصفهان سال ۱۳۶۶ به استناد ماده ۸۴ قانون شهرداریها احداث شد که در حال حاضر ۹۰ درصد مجموع اتوبوسهای کشور متعلق به مالکان و دارندگان در استان اصفهان و بیش از ۱۴۶۵ سرویس اتوبوس و مینیبوس و حدود ۳۵ هزار نفر مسافر روزانه از این طریق به سراسر کشور جابهجا میشوند.
وی افزود: در گذر زمان این پایانهها با طرحهای توسعهای مختلف که روی آن انجام گرفت، به صورت کنونی و برای رفاه مسافران امکانات و تجهیزات پیشرفتهای ایجاد کرده که به یکی از مدرنترین ترمینالهای کشور تبدیل شده است.
مدیرعامل سازمان پایانههای مسافربری شهرداری اصفهان تصریح کرد: این شهر به علت وسعت بالا، دارای چندین پایانه در قسمتهای مختلف شهر و پایانههای کاوه، صفه، جی، زایندهرود، صمدیه پایانههای این شهر به حساب میآیند که هر کدام به یک طرف چهارسوی کشور تردد دارند.
وی ادامه داد: بسیاری از مسئولان حوزه حملونقل شهرهای کشور به واسطه این قدمت و پیشگامی در صنعت حملونقل کشور به این استان سفر و از جای جای این پایانهها بازدید و عقد تفاهم نامه همکاری و انتقال تجربیات امضا میکنند.
توکلی گفت: معتقد هستم انتقال این تجربیات به بهتر شدن خدمات مسافر و گردشگران در کشور کمک شایان و الگوبرداری از ارائه خدماتی و زیرساختی موجب رفاه بیشتر مسافران خواهد شد.
استفاده از یادبود شهدای راننده در نمازخانه پایانهها بسیار جالب توجه بود
محسن اللهکرمی، معاون پایانههای مسافربری سازمان مدیریت حملونقل و مسافر شهرداری همدان نیز در حاشیه سفر به اصفهان گفت: در این سفر از پایانه بزرگ کاوه، صفه و جی بازدید و از نزدیک اماکن مختلف و فعالیتهای عمرانی شهر اصفهان را بازدید کردیم.
وی افزود: همچنین بازدیدی از فعالیتهای فرهنگی در پایانهها و نیز تجهیز، مرمت و نگهداری از نماز خانهها جهت رعایت آسایش مسافرین داشتیم که الگوبرداری و برای شهر خود استفاده خواهیم کرد.
معاون پایانههای مسافربری سازمان مدیریت حملونقل و مسافر شهرداری همدان تصریح کرد: نکتهای که در پی این بازدیدها برای ما حائز اهمیت بود، فعالیتهای عمرانی و زیرساختی نگهداری فضای سبز، رعایت اصول معماری ایرانی_اسلامی بهخصوص منبتکاری در سالن و نمازخانه و زیرساختهای فناوری بود.
اللهکرمی گفت: یک اقدام شایستهای که در پایانههای اصفهان مشاهده شد؛ استفاده از یادبود شهدای راننده در نمازخانه این پایانهها بود که قرار شد ما پس از بازگشت به همدان از طریق بنیاد شهید همدان پیگیری و اقدام مشابهی را جهت زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا انجام دهیم.
به دنبال احداث مرکز کنترل و نظارت تصویری در مجموعه پایانههای همدان هستیم
وی اضافه کرد: از دیگر نکات قابل توجه بازدید از مرکز کنترل و نظارت در مجموعه پایانهها و اهمیت تأثیر آن در امور مسافران است که به زودی ما هم در همدان چنین مرکزی را ایجاد خواهیم کرد.
معاون پایانههای مسافربری سازمان مدیریت حملونقل مسافر شهرداری همدان با اشاره به اینکه همدان دو پایانه یکی پایانه مسافربری اتوبوسی و دیگری پایانه هگمتانه شامل خودروهای سواری و مینیبوس دارد، گفت: قدمت پایانههای مسافربری در شهر همدان حدود ۲۰ سال و از پایانههای شهر اصفهان تجهیزات کمتری دارد که امید داریم بتوانیم پایانههای همدان را زودتر پیشرفتهتر کنیم.
وی درباره نقش بازدید از شهرهای مختلف افزود: بازدید از شهرهای مختلف در انتقال تجربیات نقش بسیار مهمی دارد و شهرهای شاخص همچون تهران، اصفهان، شیراز و تبریز هر کدام خدمات و امکاناتی ایجاد کردند که برای انتقال دانش و هم افزایی به شهرهای کوچکتر میتواند مفید باشد.
اللهکرمی با بیان اینکه نکات مفیدی در بخش سرمایهگذاری و کاربری جدید غیر حملونقل همچون شهربازی و فضاهای تفریحی در این سفر آموختیم، معتقد است: پایانههای مسافربری همانند یک شهرداری کوچک با همان مشخصات و اقدامات عمرانی، خدمات شهری برای آسایش مردم و ارباب رجوع است که نیاز به یک ساختار به هم پیوسته دارد.
وی در پایان از اعلام آمادگی تفاهمنامه همکاری و انتقال تجربیات سازمان پایانههای مسافربری اصفهان با همدان در طی دعوت سفر به همدان خبر داد.
نظر شما