به گزارش ایمنا، رضامراد صحرایی با اشاره به برگزاری دیدار اخیر معلمان با مقام معظم رهبری که ایشان، معلم را معمار آینده کشور دانست و اظهار کرد: وزیر آموزش و پرورش باید وزیری باشد که پا به پای کمیسیون آموزش بتواند در خدمت رسانی همراهی کند.
وی با اشاره به اهمیت جایگاه وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: این وزارتخانه با بیش از ۱۶ میلیون دانشآموز و هشت میلیون مهدکودکی مواجه است که اگر پدر و مادر آنها را نیز در نظر بگیریم، جمعیتی معادل کل کشور را شامل میشود، لذا این وزارتخانه از اهمیت بالایی برخوردار است.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: آینده ایران از دریچه تربیت معلم عبور میکند، اما متأسفانه دولت گذشته کم کاریهای زیادی به ویژه در مسئله حمایت از فرهنگیان داشت، به همین دلیل مجبور بودیم ورودی دانشگاه را طی چند سال اخیر افزایش دهیم.
صحرایی با بیان اینکه راه قوی شدن کشور برخورداری از آموزش و پرورش قوی است، گفت: یک راهبردی باید در صدر امور کشور باشد و آن اول بودن آموزش و پرورش در کشور است تا در صدر همه مسائل قرار گیرد.
وی ادامه داد چطور میشود آموزش و پرورشی را ارتقا داد که درصد سهم آن از بودجه عمومی در قیاس با سایر کشورها کمتر است، ولی اهداف ما برای آن، ارتقای بیشتر از سایر کشورها است.
نباید اجازه دهیم برای ما از بیرون آموزش و پرورش دستور کار تعیین کنند
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه برنامههای فوری و اولویت داری در آموزش و پرورش داریم و در صدر آنها توجه به معیشت معلمان و منزلت و همچنین مرجعیت جایگاه معلم است، گفت: نباید اجازه دهیم برای ما از بیرون آموزش و پرورش دستور کار تعیین کنند.
بررسی اعتراضهای معلمان به رتبهبندی از اول خرداد
صحرایی پایان یافتن رتبه بندی تمام معلمان را دیگر اولویت آموزش و پرورش برشمرد و گفت: در حال حاضر ۷۵ هزار معلم رتبه دریافت نکردهاند که این کار تا پایان اردیبهشت ماه به اتمام میرسد و از اول خردادماه، اعتراضات معلمان بررسی خواهد شد.
کسری ۱۵۰ هزار نیرو در آموزش و پرورش
وی توجه به ساماندهی نیروی انسانی را یکی دیگر از اولویتهای کاری خود برشمرد و اضافه کرد: کم کاری و ترک فعل گذشتگان باعث شده تا آموزش و پرورش امروز با ۱۵۰ هزار کسری نیرو مواجه شده باشد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش برگزاری کنکور ۱۴۰۲ را یکی دیگر از اولویتهای آموزش و پرورش دانست و گفت: تمام زیرساختهای لازم برای برگزاری امتحانات نهایی نیز باید مانند برگزاری آزمون سراسری فراهم باشد.
صحرایی برنامه هفتم توسعه را دیگر اولویت خود برشمرد و افزود: در این راستا برنامهای تحولی همخوان با روح سند تحول بنیادین تدوین شده و مدرسه اصل و محور قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: یکی از نکاتی که امسال در مدیریت مدرسه به چشم خواهد آمد، تصمیمی بود که به همت کمیسیون آموزش اتخاذ شد و سرانه مدارس مستقیماً و بدون واسطه به مدارس پرداخت خواهد شد که موجب تحول در مدیریت مدرسه میشود، همچنین با تصمیمی که در مجلس اتخاذ شده، سرانه مدارس حداقل دو برابر خواهد شد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: برای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش همه دستگاهها باید پای کار بیایند و ما از وزارت ارشاد، صداوسیما و سایر دستگاههای متولی از آنها مطالبه خواهیم کرد.
منبع: فارس
نظر شما