به گزارش خبرنگار ایمنا، عبدالرضا کبیری امروز _ پنجشنبه بیستویکم اردیبهشتماه_ در اختتامیه هفدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی، اظهار کرد: این جشنواره جامعترین و قدیمیترین رویداد کارآفرینی کشور است که در تبیین مفاهیم کارآفرینی، کسب و کار، نوآوری، فناوری، فنآفرینی و جذب سرمایهگذار پیشرو بوده است.
وی افزود: پویایی، خلاقیت، تغییر ساختار و مأموریت به اقتضای زمان و نیازهای روز، آیندهنگری و توجه به فناوریهای نوظهور و همسویی با اهداف کلان کشور از ویژگیهایی است که سبب شده این جشنواره زمینهساز پیشرفت اقتصاد دانشبنیان در کشور باشد.
دبیر جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی خاطرنشان کرد: شناسایی فرصتهای سرمایهگذاری، تمرکز بر برقراری ارتباط میان فنآفرینان و سرمایهگذاران و معرفی فناوریهای روز و کلانروندها در صنایع بزرگ کشور از رویکردهای اصلی این جشنواره است.
کبیری با بیان اینکه ساماندهی مذاکرات سرمایهگذاری از جمله تغییرات جشنواره هفدهم نسبت به دورههای پیشین است، اضافه کرد: در بخشهای مختلف این جشنواره جوایزی به برگزیدگان اهدا میشود که از جمله آن میتوان به جایزه ویژه مدیریت شهری اشاره کرد.
وی تصریح کرد: در مجموع این جشنواره ۴۹۷ شرکتکننده در محله اولیه داشت که امروز در بخشهای مختلف جشنواره به ۹ شرکت برگزیده جوایزی اهدا خواهد شد؛ چهار جایزه در بخش جایزه ویژه مدیریت شهری و یک جایزه در بخش فناوری صنعتساز به برگزیدگان اهدا میشود.
دبیر جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی با بیان اینکه یکی از مهمترین بخشهای جشنواره هفدهم شناسایی فرصتهای سرمایهگذاری بوده و مذاکراتی برای شرکت کنندگان جشنواره در این زمینه انجام شده است، ادامه داد: بعضی برنامههای حمایتی از جمله جلسات مذاکره سرمایهگذاری برگزار شد؛ با مذاکرات انجام شده ۳۵۰ میلیارد تومان سرمایه برای شرکتکنندگان جشنواره جذب و ۱۱ میلیارد تومان تسهیلات نیز ارائه خواهد شد.
کبیری با اشاره به برگزاری نشست انتقال تجربه در هفدهمین دوره این جشنواره، گفت: کارگاههای آموزشی با عنوان برای برداشتن گامی فراتر از مهارتهای سخت به سمت موفقیتهای جهانی و حرکت به سمت بازارهای جهانی به کمک یادگیری مهارتهای نرم، برگزار شد.
وی افزود: ۱۱ طرح کسب و کار، هشت طرح فنآفرین نوپا و شش طرح فنآفرین رشد یافته در این جشنواره برگزیده شدند و این طرحها در زمان برگزاری جشنواره ارائه شد.
نظر شما