ابوالفضل قربانی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از زمانی که شوراها در سطح کشور مشغول به فعالیت شدند، میزان آبادانی و فعالیتهای عمرانی در شهرها و روستاها افزایش چشمگیری پیدا کرده است.
وی افزود: با توجه به اینکه اعضای شوراها، بومی محل هستند و مشکلات آن را میدانند و میتوانند راهکاری مناسبی را برای رفع آن ارائه کنند، باید گفت روند فعالیت در تمام دورهها مثبت بوده است.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه در مجموع، وجود شوراها برای کشور موجب برکات فراوانی بوده است، خاطرنشان کرد: با پیگیریهای مؤثری که اعضای شورا انجام دادهاند، سرعت آبادانی شهرها چند برابر شده است و ارتباطی که شهروندان با نمایندگان خود دارند، توانسته است وضعیت پویاتری را برای شهر رقم بزند.
وی تاکید کرد: نمایندگان مردم در پارلمانهای شهری مشکلات شهروندان را میدانند و بهتر میتوانند از طریق مسئولان مربوطه آن را پیگیری کنند، در حالی که پیش از تشکیل شوراها، این فعالیتها بر عهده مدیریت استان بود و رسیدگی کامل به مسائل شهر، اولویت کمتری نسبت به حال حاضر داشت. وسعت شهر اصفهان نسبت به ۲۰ سال گذشته، حدود دو برابر شده است و بیش از ۲۰۰ مأموریت رسمی و حدود ۱۰۰ مأموریت غیررسمی بر عهده مدیریت شهری است، بهطوری که شهروندان از بدو تولد تا پایان عمر با موضوعات مربوط به مدیریت شهری ارتباط دارند.
قربانی تاکید کرد: توسعه زیرساختهای حملونقل بهرغم افزایش چشمگیر جمعیت، بهبود وضعیت در حوزههای مربوط به خدمات شهری همچون جمعآوری پسماند، فعالیتهای عمرانی، زیباسازی شهر و سایر اقداماتی که انجام شده است، بر کسی پوشیده نیست اما ممکن است مطلوب نباشد وبرای تحقق آن باید بیشتر تلاش شود، در حالی که اصفهان، در ردههای بالای کشوری قرار دارد.
نظر شما