به گزارش ایمنا، محمدرضا پور ابراهیمی پس از پایان نشست با رئیس سازمان خصوصی سازی پیرو بررسی مسائل اقتصادی باشگاه استقلال که عصر امروز _سهشنبه بیستونهم فروردینماه_ در کمیسیون اقتصادی برگزار شد، اظهار کرد: امروز جلسه مشترکی با حضور تعدادی از اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال و رئیس سازمان خصوصی سازی و مدیران عامل بانکهای ملی و بانک شهر و همچنین مدیر عامل شرکت همراه اول در راستای بررسی مشکلات اقتصادی باشگاه استقلال در کمیسیون اقتصادی برگزار شد. در این جلسه ابتدا گزارشی از وضعیت کنونی صورتهای مالی و وضعیت اقتصادی باشگاه استقلال ارائه شد.
وی با بیان اینکه به دلیل عدم توجه جدی و مشکلاتی که در حوزه نظارت از سوی وزارت ورزش و جوانان اتفاق افتاده، ما شاهد یک شرایط خیلی خاص در باشگاه استقلال هستیم اضافه کرد: در حال حاضر این باشگاه بدهیهایی دارد و این بدهیها میتوانست با نظارتی که انجام میشود، تبدیل به وضعیت فعلی نشود و شرایط این باشگاه را برای حضور در جام باشگاههای آسیا با مشکل مواجه نکند.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه زمان کوتاهی برای رفع مشکلات اقتصادی باشگاه استقلال وجود دارد، تصریح کرد: امروز و در جلسه فوق روی محورهای مرتبط با اقدام فوری جهت رفع مشکلات اقتصادی باشگاه استقلال بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
پورابراهیمی با بیان اینکه در جلسه فوق مقرر شد تا راهکارهای مرتبط با امکان تأمین منابع مالی از ظرفیتهای باشگاه فراهم شود، اظهار کرد: با توجه به اینکه مدیریت سهام دولت از وزارت ورزش، براساس مصوبه اخیر به مجموعه وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی تفویض شده شرایط جدیدی ایجاد شده که این مدیریت بتواند در این زمینه تصمیمگیری هم داشته باشد.
وی با بیان اینکه تعیین هیئت مدیره قبلی باشگاه استقلال توسط وزارت ورزش عملاً وزارت اقتصاد را در زمینه ایفای تعهدات و اجرای توافقات و قراردادهای این باشگاه، با مشکل مواجه کرده است، اضافه کرد: پیرو مصوبهای در این بخش، حدود ۹۰ درصد از مالکیت و نحوه اداره مالکیت سهام متعلق به وزارت ورزش در حوزه باشگاه استقلال، به وزارت اقتصاد منتقل شده که درحال حاضر متولی آن سازمان خصوصی سازی است و این بدین معناست که این سازمان هم متولی اداره فعلی باشگاه استقلال شده و هم اینکه باید در آینده درصدی از سهامی که در حال حاضر آن را اداره میکند را عرضه کند.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اتخاذ تصمیمات برای حفظ ارزش باشگاه استقلال تاکید کرد: یکی از این موارد حفظ جایگاه استقلال در آسیا است که باید از آن صیانت کرد چراکه این مسئله به دلیل سهل انگاریهایی صورت گرفته و متأسفانه این باشگاه را با شرایط خاصی مواجه کرده است.
پور ابراهیمی با اشاره به توافق صورت گرفته در جلسه فوق برای انجام اقدامات کوتاه و میان مدت برای رفع مشکلات اقتصادی باشگاه استقلال ادامه داد: براساس این اقدامات تلاش میکنیم تا باشگاه استقلال به تعادلی برای منابع و مصارف و حذف بدهیهایی که به صورت سنواتی بوده برسد. همچنین میکوشیم در زمینه اجرای تعهدات مرتبط با احکام قضائی به دلیل مطالبات باشگاه استقلال از دولت و همچنین امکان تجدید ارزیابی داراییهای باشگاه استقلال و امکان عرضه این باشگاه از طریق صرف سهام، اقدامات لازم مدنظر قرار گیرد.
وی تاکید کرد: به موجب پیشنهادات مدنظر قرار گرفته و با توافقی که با سازمان خصوصی سازی در کمیسیون اقتصادی انجام میشود، مقرر شد تا این موارد ظرف ۲۴ ساعت آینده نهایی شده و براساس توافقی که بانک شهر خواهیم داشت، بتوانیم سریعتر موضوع تعهدات باشگاه استقلال را چه در حوزه داخلی و چه خارجی پرداخت کنیم. امیدواریم ظرف ۲۴ ساعت آینده بتوانیم خبرهای خوبی را برای مردم و علاقمندان این باشگاه داشته باشیم.
گفتنی است حسین قربانزاده، رئیس سازمان خصوصی سازی در جریان این جلسه با اشاره به بدهیهای بانکی باشگاه استقلال اظهار کرد: این مجموعه در حال حاضر ماهیانه هفت الی هشت میلیارد تومان بدهی بانکی دارد. در حال حاضر درآمدزایی این باشگاه صفر است،
وی ادامه داد: برای اینکه این باشگاه به دسته دوم سقوط نکند باید بدهیاش تسویه شود وگرنه پنجره نقل و انتقالات این باشگاه بسته شده و در صورت عدم پرداخت بدهیها با کسر امتیاز مواجه خواهد شد. با این حال اعطای مجوز تسهیلات برای باشگاه استقلال دیروز انجام شده است. با این حال شکایت ما از هیئت مدیره این باشگاه همچنان پابرجاست. همچنین برنامه ما برای هیئت مدیره باشگاه استقلال ارائه شده و باید هیئت مدیره این باشگاه تغییر کند.
منبع: فارس
نظر شما