احداث ۶۱ یادمان شهدای گمنام در سمنان

مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس سمنان گفت: در ۶۱ یادمان شهدای گمنام استان سمنان ۱۶۷ شهید تدفین شده‌اند که ۴۶ یادمان تکمیل شده و ۱۵ یادمان در حال ساخت است.

به گزارش ایمنا و به نقل از دفاع‌پرس، سرهنگ پاسدار محمدحسن سلامی، در جلسه هیئت‌مدیره مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان که با حضور محمد حمیدی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان و اعضای هیئت مدیره در دانشکده روان‌شناسی مهدیشهر برگزار شد، اظهار کرد: امروز دشمنان انقلاب اسلامی برای نابودی انقلاب هزینه‌های زیادی می‌کنند، بنابراین ضروری است برای انتقال ارزش‌های دوران دفاع مقدس سرمایه‌گذاری فرهنگی بیشتری صورت گیرد.

وی با بیان اینکه احداث سنگر جهاد در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس اقدامی ارزشمند است تا گوشه‌هایی از رشادت‌های رزمندگان جهاد نشان داده شود، افزود: کار عمرانی و موزه‌آرایی سنگر جهاد به اتمام رسیده و درحال‌حاضر مورد بهره‌برداری دانش آموزان، دانشجویان و بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

سلامی افزود: انتظار داریم سنگر اورژانس جبهه با مشارکت دستگاه‌های نظام سلامت با برنامه‌ریزی‌ها بیشتر تا هفته دفاع مقدس سال جاری تکمیل شود تا مورد بازدید علاقه‌مندان قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: ضمن تشکر از اقدامات شهرداری سمنان در اقدامات عمرانی مرکز فرهنگی دفاع مقدس، انتظار داریم پیرامون اجرای توافقات مربوط به مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان سمنان تلاش بیشتری داشته باشد.

مدیرکل حفظ ارزش‌های دفاع مقدس استان سمنان گفت: مساعدت در نصب تابلوهای راهنما در مسیرهای منتهی به مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس سمنان توسط اداره‌کل راه و شهرسازی با طراحی زیبا، یکی از نیازهای این مجموعه برای شناسایی مسافران با این مجموعه فرهنگی است.

وی با بیان اینکه یادمان شهدا، پیام و فرهنگ شهدا و دفاع مقدس را به نسل جدید منتقل می‌کند، افزود: باید با یک برنامه صحیح یادمان شهدا به عنوان کانون فعالیت‌های فرهنگی برای جوانان و نوجوانان تبدیل شوند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سمنان از وجود ۶۱ یادمان شهدای گمنام در این استان خبر داد و خاطرنشان کرد: در ۶۱ یادمان شهدای گمنام استان ۱۶۷ شهید تدفین شده‌اند که ۴۶ یادمان تکمیل شده و ۱۵ یادمان در حال ساخت است و انتظار داریم تا پایان سال تمام یادمان تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار گیرند.

محمد حمیدی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان نیز در این جلسه گفت: مزار شهدای گمنام در هر منطقه‌ای که باشد، روحیه ایثارگری را ترویج می‌کند و برگزاری برنامه‌های فرهنگی در این یادمان‌ها، بهترین شرایط را برای تبیین ارزش‌های انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس به وجود می‌آورد که باید به نحو احسن از آن استفاده کرد.

وی گفت: یادمان شهدای گمنام دانشکده روان‌شناسی مهدیشهر که در ورودی یک شهر گردشگری قرار دارد باید به یک مکان گردشگری_فرهنگی و مذهبی تبدیل شود.

حمیدی تصریح کرد: تأمین جاده دسترسی آسان و امن، احداث پارکینگ، محوطه‌سازی، احداث سالن و… در این محل باید هر چه سریع‌تر مورد توجه قرار گیرد.

وی گفت: دانشگاه سمنان، شهرداری و فرمانداری مهدیشهر، همچنین میراث فرهنگی و گردشگری اقدامات لازم را با هماهنگی و همکاری هم انجام دهند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان با تاکید به اینکه توسعه این مکان معنوی باید به سرعت آغاز و به صورت جهادی و عملیاتی به آن پرداخته شود، گفت: تلاش شود تا طرح توسعه یادمان شهدای گمنام دانشکده روان‌شناسی مهدیشهر تا هفته دفاع مقدس تکمیل و آماده افتتاح شود.

کد خبر 655449

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.