سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: سودجویان و مجرمان در ایام مختلف و به بهانههای گوناگون به دنبال کلاهبرداری از شهروندان هستند و این بار با زمانبندی تعیین شده از طرف سازمان سنجش و پایش کیفیت آموزشی جهت ثبتنام و دریافت کتابهای درسی، اقدام به طراحی سایتها و ارسال لینکهای جعلی در این خصوص کردهاند.
وی افزود: در این شرایط ممکن است افراد سودجو با انتشار تبلیغات در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، شهروندان را اغفال و با هدایت آنها به درگاههای جعلی اطلاعات حساب بانکی آنها را سرقت و موجودی حساب آنها را برداشت کنند.
رئیس پلیس فتا استان اصفهان ادامه داد: در سنوات گذشته نیز مواردی بوده که برخی از مجرمان سایبری با راهاندازی کانالها و صفحاتی در شبکههای اجتماعی به بهانههای مختلف مانند آموزشهای غیرحضوری، کلاسهای تابستانه یا تخفیفهای ویژه دانشآموزی، مبالغ هنگفتی را از کاربران کلاهبرداری کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: شهروندان برای انجام خریدهای اینترنتی به سایتهای مجاز و شناختهشده که دارای نماد الکترونیکی هستند، مراجعه و از اعتماد به صفحات و سایتهای ناشناخته خودداری کنند؛ همچنین با توجه به اعلام سازمان سنجش و پایش کیفیت آموزشی جهت ثبتنام کتب درسی تنها از طریق سامانه فروش و توزیع اقلام آموزشی به آدرس irtextbook.ir یا irtextbook.com برای ثبت سفارش اقدام کنند.
سرهنگ مرتضوی اضافه کرد: مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا به صورت ۲۴ ساعته به نشانی www.cyberpolice.ir آماده دریافت گزارشات شهروندان در فضای مجازی است.
نظر شما