به گزارش خبرنگار ایمنا، آئین تکریم و معارفه خدمتگزاران شهر (فصل جدید خدمت) امروز _دوشنبه بیستوهشتم فروردینماه_ با حضور رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان، شهردار اصفهان و جمعی از مدیران شهری برگزار شد.
پرهیز از رفتارهای هیجانی مهمترین ویژگیهای شهردار اصفهان است
مهدی سلطانآقایی، مدیرکل سابق حوزه شهردار و امور شورای اسلامی شهر اصفهان و مدیر جدید شهرداری منطقه هفت اصفهان در این جلسه اظهار کرد: در آغاز فعالیت دوره ششم مدیریت شهری، مهمترین وظیفه تعیین مسئولیتها در شهرداری بود، بر این اساس در کمتر از دو ماه بیشتر انتصابها انجام شد تا کار مردم در شهرداری روی زمین نماند.
وی افزود: وقتگذاری بیمنت، سعهصدر و پرهیز از رفتارهای هیجانی از مهمترین این ویژگیهای شهردار اصفهان بهشمار میرود.
تلاش کردیم اعتماد از دست رفته مردم به شهرداری را بازگردانیم
محسن شکرچیزاده، مشاور جدید شهردار اصفهان در امور حقوقی با بیان اینکه در حوزه امور حقوقی از همه سرمایهها برای شهر اصفهان بهره بردیم، گفت: هوشمندسازی نخستین هدف این حوزه بوده است، در این راستا با توجه به اینکه از گذشته نرمافزاری وجود داشت، این مهم بهروزرسانی شد و در حال حاضر آماده بهرهبرداری است.
وی ادامه داد: با استفاده از این نرمافزار دسترسی به همه پروندههای حقوقی، روند و اقدامات کارشناسی و لوایح فراهم میشود.
مدیرکل سابق امور حقوقی و قراردادهای شهرداری اصفهان با بیان اینکه شفافیت دومین هدف این حوزه بود در این راستا به سامانه ستاد پیوستیم، تصریح کرد: بر این اساس همه معاملات شهرداری در آن انجام میشود، این فرایند موجب برداشته شدن فساد و رانت از بخش خرید و فروش شهرداری شد.
وی خاطرنشان کرد: اعتمادسازی دیگر اولویت حوزه حقوقی بود، بر این اساس تلاش کردیم اعتماد از دست رفته مردم به شهرداری را بازگردانیم.
شکرچیزاده با بیان اینکه در تدوین لوایح تلاش کردیم دفاع از حق انجام شود و در این راستا پروندهای در دستگاه قضا نداریم که ظلم فاحشی به شهرداری شده باشد، گفت: دستگاه قضائی عادلانه نیز با کارشناسان ما برخورد کرده است، مردم هم این باور را داشتند اگر به ما مراجعه کنند، کار بهتر حل میشود.
وی ادامه داد: برای حل و فصل دعاوی در شهرداری کارگروهی تشکیل شده و بر این اساس به بسیاری از پروندهها در همین کارگروه رسیدگی شده است که از جمله این پروندههای مهم «جهاننما» بود.
مشاور جدید شهردار اصفهان در امور حقوقی اضافه کرد: توجه به حقالناس دیگر اولویت ما بوده است، در این راستا منافع سازمانی تا آنجا که با منافع مردم تعارض نداشته باشد، دنبال شد.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه امور حقوقی مشکل نیروی انسانی و مالی داشتیم، لذا امیدوارم در ادامه به تفاوت امتیاز حقوقی این اداره توجه شود.
اجرای ۴۵۱ پروژه در منطقه ۷
علی اصغر شاطوری، مدیر سابق شهرداری منطقه هفت شهرداری اصفهان نیز در این جلسه اظهار کرد: بدو ورود به منطقه هفت در سال ۱۳۹۳ طرح بازنگری ارتفاعات شهر ابلاغ شد، تقاضای مردمی بسیاری در این رابطه داشتیم و از سویی این قانون تأثیر منفی بر درآمد منطقه نیز گذاشته بود، در این راستا اصلاحاتی دقیق و موشکافانه را برای طرح در نظر گرفتیم که پس از بررسی این طرح در سال ۹۵ در راستای منفعت مردم و شهرداری تصویب و به منطقه ابلاغ شد.
وی ادامه داد: بهرهمندی از شبکه انهار و مادیها برای استحصال آبهای سطحی در بارندگیها، بهرهمندی از فعالیت شرکتهای دانش بنیان در حوزه شهری از اقدامات انجام شده در منطقه هفت است.
مدیر سابق شهرداری منطقه هفت شهرداری اصفهان با بیان اینکه بودجه منطقه هفت در طول هشت سال رشد ۶۰۰ درصدی داشته است، تصریح کرد: ۴۵۱ پروژه شامل طرحهای خیابانسازی، پیادهروسازی، ساخت مجموعه فرهنگی ورزشی و آسفالت در منطقه هفت در مدت هشت سال اجرا شده است.
شاطوری اظهار کرد: در این مدت بالغ بر ۳۰ پروژه در باغ فدک اجرا شده و بسیاری از اقدامات انجام شده در منطقه هفت بازگو نشده است.
حفظ و صیانت از شخصیت شهرداری و شهر اصفهان
میثم بکتاشیان، مدیر سابق شهرداری منطقه یک اصفهان در این جلسه اظهار کرد: ساماندهی گذرهای منتهی به محور چهارباغ، آزادسازی سه ایستگاه قطار شهری، ساخت پارک شاداب که امسال به اتمام میرسد، احداث مخزن آب، اجرای دیوارنگارهها در مناطق کمبرخوردار و پروژههای محلهمحوری مهمترین اقدامات انجام شده در منطقه یک است.
وی ادامه داد: زمانی که فعالیت در منطقه یک را آغاز کردم، میزان تحقق بودجه ۲۷ درصد بود، که این عدد تا پایان اسفند ۱۴۰۱ به ۹۷ درصد رسید.
مدیر سابق شهرداری منطقه یک شهرداری اصفهان با بیان اینکه پروژههای مشارکتی خوبی در منطقه انجام شد که در تحقق بودجه ۱۴۰۲ تأثیرگذار است، گفت: حفظ و صیانت از شخصیت شهرداری و شهر دو اولویت شهردار اصفهان بهشمار میرود، در این راستا و در مسئولیت جدید برای تحقق این دو اولویت و رسالت گام برخواهیم داشت.
بکتاشیان افزود: یکی از مؤلفههای شهر زندگی حضور سرمایههای اجتماعی در تصمیمسازی شهرداری است که منطقه یک از این موهبت الهی بهرهمند است.
راهاندازی فضای کار اشتراکی در سازمان فاوا
حمیدرضا ابطحی، مدیرعامل سابق سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان نیز در این جلسه گفت: ابتدای فعالیت در سازمان فاوا، بیش از پنج میلیارد تومان زیان انباشته وجود داشت و مطالبات پیمانکاران از سال ۱۳۹۴ پرداخت نشده بود، اما با اقدامات انجام شده از سال ۹۸ تا ۱۴۰۱، هیچ زیانی نداشتیم، حتی سازمان سود و اضافه درآمد نیز داشته و مطالبات پیمانکاران تا نیمه اول ۱۴۰۱ نیز پرداخت شده است.
وی ادامه داد: در سازمان سامانههایی در حوزه «سرمایه انسانی»، «آزادسازی املاک»، «جامع مالی اقتصادی»، «میز خدمات» و «اپ اصفهان من» تولید شد، در این راستا سعی کردیم نقش و تأثیر سازمان که از دست رفته بود را احیا کنیم.
مدیرعامل سابق سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان راهاندازی فضای کار اشتراکی را یکی از اقدامات انجام شده در سازمان برشمرد و گفت: برای نخستینبار قراردادی با همراه اول به ارزش ۲۲ میلیارد تومان منعقد شد که آورده ۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومانی از فضای کار برای سازمان به همراه داشت.
وی با بیان اینکه توجه به امنیت سایبری باید رکن اصلی همه فعالیتهای سازمان باشد، ادامه داد: در سازمان، پروژه بهبود تصویرسازی برای کارکنان شهرداری اصفهان انجام شده است.
فرهنگ نقد، گفتوگوی چالشی و نهراسیدن از آن تقویت شود
مجید شریفیفر، مدیر مسئول سابق خبرگزاری ایمنا نیز در این جلسه با بیان اینکه یکی از چالشها در شهرداری مسئله روایت فعالیتها است، اظهار کرد: پیوست رسانهای برای فعالیتها وجود ندارد یا موجود است و به آن توجه نمیشود.
وی با تاکید بر اینکه پوشش فعالیتهای شهرداری بخشی از وظایف رسانههای شهرداری است اما کافی نیست، ادامه داد: بخشی از نشان دادن خدمات انجام شده به سوالها و جوابها، چالشها و نقدها بازمیگردد که کار را برجستهتر میکند.
مدیر مسئول سابق خبرگزاری ایمنا تصریح کرد: در رسانههای شهرداری پوشش فعالیتها بهگونهای انجام میشود که مطلوب مدیران است، اما باید فرهنگ نقد، گفتوگوی چالشی و نهراسیدن از آن تقویت شود که تحقق آن به سیاستگذاریها و ابلاغ آن بازمیگردد.
وی خاطرنشان کرد: در این راستا در مجموعه خبرگزاری ایمنا در قالبهای مختلف از بیان مردم، طنز، چندرسانهای، جریانسازی در انعکاس درخواستها و نیازهای مردم استفاده کردیم تا رابطی میان مردم و مسئولان باشیم.
شریفیفر اظهار کرد: از همه همکاران خود در مجموعه خبرگزاری ایمنا تشکر میکنم که فعالیت آنها در راستای نشان دادن فعالیت دیگران است، اما خودشان دیده نمیشوند.
به گزارش ایمنا، طی حکمی از سوی شهردار اصفهان، «مسعود مهدویانفر» به عنوان مدیرکل حوزه شهردار و امور شورای اسلامی شهر اصفهان، «مهدی سلطانقایی» به سمت مدیر منطقه هفت شهرداری اصفهان، «محمدرضا صادقی» به عنوان مدیرکل امور حقوقی و قراردادهای شهرداری اصفهان، «محسن شکرچیزاده» به سمت مشاور شهردار اصفهان در امور حقوقی، «علی رضیزاده» به عنوان مدیر منطقه یک شهرداری اصفهان، «میثم بکتاشیان» به عنوان مدیر احیای بافتهای تاریخی و بازآفرینی بافتهای فرسوده شهرداری اصفهان، «سعید فردانی» به سمت دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان و «محسن آنالویی» به سمت مدیر مسئول خبرگزاری ایمنا منصوب شد.
نظر شما