عباس کرمی در گفتگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به اجرای طرح بازرسی از بازار عید نوروز و ماه مبارک رمضان در شهرستان لنجان، اظهار کرد: این طرح از یکم اسفندماه ۱۴۰۱ آغاز و با محورهای نظارت بر بازار و کنترل فرایند توزیع کالاهای اساسی در مراکزی نظیر فروشگاههای زنجیرهای، میادین میوه و ترهبار، مراکز فروش شیرینی و آجیل و رستورانها تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.
وی افزود: در قالب این طرح و انجام گشتهای مشترک، بیش از هزار و ۱۰۰ واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفت که در این میان ۲۲ فقره پرونده به ارزش ریالی بیش از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال تشکیل و به اداره تعزیرات حکومتی ارسال شد.
رئیس اتاق اصناف شهرستان لنجان تصریح کرد: با توجه به اهمیت حفظ سلامت شهروندان، نظارت ویژه بر رستورانهای شهرستان لنجان در دستور کار اتاق اصناف شهرستان لنجان قرار گرفت و با همکاری و حمایت همه جانبه دادستان محترم شهرستان لنجان این طرح به مرحله اجرا رسید.
وی ادامه داد: در گشتهای مشترک انجام شده با حضور شبکه دامپزشکی، شبکه بهداشت و درمان بیش از ۲۵۰ کیلوگرم گوشت قرمز معدومسازی و با واحدهای متخلف طبق قانون برخورد شد.
کرمی با اشاره به اهمیت تنویر قانون نظام صنفی و جرایم تعزیراتی، اضافه کرد: قاعده «قبح عقاب بلا بیان»، قاعدهای عقلی و مبتنی بر پذیرش «حسن و قبح عقلی» است و معنایش آن است که کیفر کردن کسی که اطلاع از دستور و تکلیفی نداشته و بیانی به وی نرسیده، زشت و ناپسند است.
وی عنوان کرد: بنابراین هرگاه در موردی از سوی شارع الزامی نرسد، قاعده قبح عقاب بلابیان، آن الزام را برمیدارد، در نتیجه، مواخذه آن نیز برداشته میشود چراکه در این صورت عقاب آن قبیح است، بر همین اساس، قبل از آنکه شارع و قانونگذار، قوانین و تصمیمات خود را به اطلاع مردم برساند، نمیتواند به دلیل تخلف از آن کسی را مجازات کند.
رئیس اتاق اصناف شهرستان لنجان خاطرنشان کرد: اتاق اصناف شهرستان لنجان در راستای آموزش قوانین نظام صنفی در میدان عمل حضور یافت و در بازه زمانی چهار ماهه پایان سال با هدف آموزش و تنویر قانون نظام صنفی و جرایم تعزیراتی دو هزار و ۲۶۷ نفر از متصدیان واحدهای صنفی به صورت چهره به چهره تحت آموزش قرار گرفتند.
نظر شما