رویکرد اسفنجی چین در احیای یک فضای طبیعی

اولین پروژه نوسازی اکولوژیک چین با موفقیت به پایان رسید و مدیران امیدوار هستند این استراتژی به عنوان الگویی برای اجرای رویکردهای مشابه در آینده عمل کند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، معماران چینی به منظور نوسازی یکی از فضاهای عمومی از یک سیستم اسفنجی بهره گرفته‌اند و نوعی اکولوژی کاملاً سبز را با نتایج شگفت‌انگیز به وجود آورده‌اند. در این راستا، از تالاب‌های کم‌عمق به عنوان بخشی مهم در توسعه پروژه بهره گرفته شده است، ضمن این‌که قسمت‌هایی از رود یانگ‌تسه نیز بخش‌هایی از پروژه احیا را در بر می‌گیرد. معماران هدف خود از پیاده‌سازی این پروژه را نه‌تنها احیای فضای رودخانه‌ای، بلکه بهبود وضعیت سواحل آن معرفی کرده و مدعی شده‌اند فضایی برای رشد گیاهان بومی، حیات وحش و مردمی به وجود آورده‌اند که مایل به تماشای چشم‌اندازهای زیبای رود یانگ‌تسه در فضایی امن و دلنشین هستند.

سراسر فضای تفریحی جدید را عناصر طبیعی فرا گرفته است که معماران ادعا کرده‌اند این امر به پاکسازی هوا از آلاینده‌ها کمک زیادی خواهد کرد، ضمن این‌که درختان کاشته شده در اطراف، با ایجاد سایبان‌های گسترده، لذت حضور بازدیدکنندگان را در فضا به حد اعلی خواهد رساند. علاوه بر این، طراحی فضای جدید با الهام از مهاجرت ماهی‌ها و رابطه آن‌ها با بالا و پایین رفتن سطح رودخانه یانگ‌تسه انجام شده است که این امر به سهم خود، مردم را با فرهنگ رود پیوند خواهد زد. همچنین، معماران در نظر دارند با ایجاد کمترین مزاحمت برای الگوهای طبیعی ماهیگیری، فضاهایی برای پرورش گیاهان بومی به وجود بیاورند تا از این طریق، به افزایش تنوع زیستی در منطقه کمک کنند.

رویکرد اسفنجی چین در احیای یک فضای طبیعی

بهره‌گیری از سامانه اطلاعات جغرافیایی، معماران مرکز تفریحی جدید چین را به استفاده از یک سیستم اسفنجی با الهام از طراحی چشم‌انداز سوق داد. به دنبال این اقدام، یک مسیر پنهان برای هدایت جریان آب و پیشگیری از وقوع سیل به وجود آمده است که ساحل رود را با گیاهان و محیط‌های اطراف تلفیق می‌کند. این مسیر در محیط زیست محصور شده است و قدم زدن در آن، تجربه‌ای بسیار خوشایند را برای بازدیدکنندگان به‌وجود می‌آورد که پنهان بودن این مسیر در میان گیاهان بومی لذت این تجربه را دوچندان می‌کند.

فضاهای عمومی در سراسر اطراف مرکز تفریحی جدید چین گسترده است که این امر، امکان تماشای چشم‌اندازهای مختلف را از زاویه‌های متفاوت برای کاربران فراهم می‌آورد، ضمن این‌که فضای کافی را برای صرف شام و ناهار در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد.

رویکرد اسفنجی چین در احیای یک فضای طبیعی

کد خبر 655042

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.