متولی رفع مشکلات عشایر مشخص نیست

نماینده شوراهای اسلامی شهرستان خانمیرزا در شورای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری گفت: در حالی که عشایر در ییلاق و قشلاق‌ها دچار بحران‌های طبیعی و غیرطبیعی می‌شوند، دستگاه‌های متولی خدمات‌رسان درباره این موضوع که عشایر بحران‌زده در حوزه استحفاظی ما نیستند و مربوط به استان دیگری هستند، بحث دارند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمدیعقوب باقری امروز _دوشنبه بیست‌ویکم فروردین‌ماه_ در نشست شورای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه اگر بدون برنامه‌ریزی، یک روستا را به شهر یا یک بخش را به شهرستان تبدیل کنیم، در عمل با شکست مواجه می‌شویم، اظهار کرد: در دولت‌های گذشته به‌جای اینکه تقویت روستاها در دستور کار قرار بگیرد و از مهاجرت روستاییان به شهر جلوگیری شود، به‌دنبال توسعه شهر بودند.

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد جمعیت کشور در گذشته روستانشین بودند، افزود: در حال حاضر این آمار برعکس شده است و تنها حدود ۳۰ درصد جمعیت کشور در روستا ساکن هستند که شاید یکی از دلایل آن ارتقای روستاها به شهرها به دلیل درخواست‌های مردمی باشد.

نماینده شوراهای اسلامی شهرستان خانمیرزا در شورای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری با تاکید بر اینکه در این استان ۴۳ شهر وجود دارد که حدود ۳۰ شهر آن «روستاشهر» است، ادامه داد: عشایر استان بین مرزهای چهارمحال‌وبختیاری، خوزستان و لرستان مدام ییلاق و قشلاق می‌کنند و در همین رفت‌وآمدها دچار بحران‌های طبیعی و غیرطبیعی می‌شوند، دستگاه‌های متولی خدمات‌رسان بر سر این موضوع که عشایر بحران‌زده در حوزه استحفاظی ما نیستند و مربوط به استان دیگری هستند، بحث دارند که این مشکل باید هرچه سریع‌تر رفع شود.

وی با اشاره به اینکه از خیران می‌خواهیم به ابعاد دیگر از جمله تأمین تجهیزات آموزشی برای دانش‌آموزان در مناطق محروم نیز توجه کنند، تصریح کرد: فرزندان بسیاری از خانواده‌ها به دلیل مشکلات مشکل مالی در بدترین شرایط در حال تحصیل هستند که باید به این موضوع نیز توجه جدی و تبعیض‌ها در کل کشور برطرف شود.

باقری با تاکید بر لزوم پیگیری و اختصاص ادارات شهرستانی به خانمیرزا افزود: به‌رغم اختصاص نمایندگی ادارات به شهرستان همواره با مشکل کمبود نیرو، امکانات، تجهیزات و ماشین‌آلات کافی مواجه هستیم و انتظار داریم ادارات با امکانات کافی در شهرستان خانمیرزا مستقر شوند.

وی تصریح کرد: اجرای طرح‌های هادی روستایی در بخش‌های مرکزی خانمیرزا و ارمند به‌ویژه دهستان جوانمردی با مشکل جدی مواجه شده است و مردم از بنیاد مسکن به‌عنوان متولی این حوزه انتظار دارند که ضمن بازدید میدانی، نسبت به رفع مشکلات و بازنگری طرح اقدام کند.

نماینده شوراهای اسلامی شهرستان خانمیرزا در شورای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری گفت: واگذاری بعضی اراضی ملی در شهرستان نادرست است؛ تعدادی زمین در چند نقطه از شهرستان، سال‌ها پیش به‌منظور احداث شهرک‌های دامپروری و کشاورزی تصرف شده و بلاتکلیف مانده است که سازمان جهاد کشاورزی و اداره منابع طبیعی باید تکلیف آن را مشخص کند تا پروژه‌ها به بهره‌برداری برسد یا اراضی آزاد و به افراد دیگری واگذار شود.

کد خبر 653655

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.