به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شورای عالی استانها، پرویز سروری در پانزدهمین اجلاس عمومی این شورا که به دلیل تقارن با ماه مبارک رمضان به صورت برخط برگزار شد، اظهار کرد: امیدواریم در سال جدید شاهد تحول بزرگی در نظام شورایی کشور باشیم؛ اقداماتی که در سال گذشته انجام گرفت را تکمیل کنیم.
سروری گفت: سال گذشته، تعامل با قوای سهگانه و نهادها و دستگاهها به اوج رسید و در سال جدید باید کشت سال گذشته را برداشت کنیم.
وی با بیان اینکه افق روشنی برای توسعه و ارتقای جایگاه نظام شورایی کشور در پیش داریم، افزود: هر مقدار در زمینه بسط و گسترش جایگاه شوراها در کشور حرکت کنیم، تجلی جمهوریت نظام بیشتر محقق میشود و آنچه در قانون در مورد شوراها پیشبینی شده است، باید محقق شود. برای ارتقای جایگاه شوراها و شورای عالی استانها، راه طولانی طی کردیم و راه طولانی در پیش داریم که همه باید کمک کنیم تا اقدامات مهمی که تا امروز انجام شده را ادامه دهیم.
رئیس شورای عالی استانها با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۲ از سوی رهبر معظم انقلاب به سال «مهار تورم و رشد تولید»، گفت: فرمایشات مقام معظم رهبری در سخنان آغاز سال نو و سخنرانی مشهد و همچنین دیدار با مسئولان نظام، فرمان اجرایی کار در سال جدید برای همه مسئولان و مردم است و این مهم است که هم مهار تورم و هم رشد تولید کنار هم باشد و با مدیریت مهار تورم را با رشد تولید باید تلفیق کنیم، همچنین باید نقش شوراها و شورای عالی استانها در تحقق شعار سال را بیابیم و در مسیر اجرای آن حرکت کنیم.
وی تصریح کرد: همه باید تلاش کنیم تا روز و هفته نکوداشت شوراها را به شکل باشکوهی برگزار کنیم و در این راستا دستورالعمل چگونگی برگزاری این هفته را به همه شوراها و شورای اسلامی استانها ارسال کردهایم و تلاش داریم این هفته را مملو از اقدامات مؤثر برای معرفی شوراها داشته باشیم.
سروری با بیان اینکه بودجه سال جدید شورای عالی استانها در ابتدا و از سوی دولت ۵۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده بود که نسبت به سال گذشته، ۹ میلیارد تومان کمتر بود، تصریح کرد: در یک اقدام بینظیر و با تلاش مجموعه همکاران و نظر مساعد نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اعضای کمیسیون تلفیق، بودجه امسال شورای عالی استانها، ۱۰۰ درصد افزایش پیدا کرد و در واقع ما در صدر جدول افزایش بودجه در کشور قرار گرفتیم، این در حالی بود که هیچ مجموعهای بیش از ۴۵ درصد افزایش بودجه را شاهد نبود.
وی با اشاره به مشارکت شورای عالی استانها در تدوین برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: کارگروهی با مشارکت کارشناسان مبرز در این زمینه تشکیل شد و برنامه پیشنهادی ما به وزارت کشور ارسال شد و این وزارتخانه نیز با تأیید بی کم و کاست آن، این برنامه را به عنوان برنامه مشترک شورای عالی استانها و وزارت کشور به دولت ارسال کرد و در واقع نقش شورای عالی استانها در تدوین برنامههای توسعه به رسمیت شناخته شد.
نظر شما