به گزارش خبرنگار ایمنا عطاالله حسینپورآقایی امروز _پنجشنبه هفدهم فروردینماه_ در نشست شورای اسلامی شهرستان لردگان، با اشاره به اینکه طرحهای توسعهای روستاهای استان همچنان بلاتکلیف مانده است، اظهار کرد: شهرداری سردشت ماشینآلات مورد نیاز برای فعالیت عمرانی ندارد و این امر شهرداری را برای انجام کار عمرانی و شهرسازی با مشکلات زیادی روبهرو کرده است که جای تأسف دارد.
وی افزود: مناطق روستایی و شهری استان چهارمحالوبختیاری باید بهمنظور دستیابی به نیازهای زیربنایی و تسهیلات رفاهی به دقت مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد.
نماینده شوراهای اسلامی شهرستان لردگان در شورای اسلامی استان چهارمحالوبختیاری گفت: مشکلات صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری بسیار است؛ میراث فرهنگی موضوعی ملی است اما در حفاظت، تعمیر و بازسازی، کمکاری میشود، لذا انتظار میرود در استان بیشتر به این موضوع توجه شود.
وی تصریح کرد: در عرصه گردشگری، چهارمحالوبختیاری از استانهای دارای آب و هوای مناسب است که مسافران بسیاری را جذب میکند اما این امر مورد توجه میراث فرهنگی نیست.
حسینپورآقایی ادامه داد: مردم مناطق گردشگری در استان میتوانند با حمایت درست، صاحب مشاغل ارزشمندی شوند تا اماکن گردشگری نیز پذیرای مسافران بیشتری باشند.
وی تاکید کرد: خانههای گردشگری میتواند توسط شهرداریها راهاندازی شود که در این زمینه از سوی میراث فرهنگی همکاریهایی صورت گرفته است اما اکثر این ساختمانها به دلیل تورم نیمهکاره رها شده و نیازمند اعتبار است.
نماینده شوراهای اسلامی شهرستان لردگان در شورای اسلامی استان چهارمحالوبختیاری اضافه کرد: در گذشته دار قالی در منازل تمام مردم دیده میشد اما در حال حاضر اشتغالزایی در روستاها و شهرها، مغفول مانده است، لذا این حوزه نیازمند حمایت و ارائه تسهیلات است.
وی با بیان اینکه از ظرفیتهای موجود در شهرستانها برای توسعه اشتغالزایی باید استفاده کرد، گفت: شهرستان لردگان نیز که ظرفیت کشاورزی وجود دارد باید بیشتر مورد توجه مسئولان قرار گیرد و کشاورزی به روشهای نوین انجام شود تا ضمن ایجاد اشتغال، درآمدزایی نیز افزایش یابد.
حسینپورآقایی با بیان اینکه تخصیص اعتبار به بخشداریها و افزایش اختیارات اجرایی آنها در زمینه کاهش مشکلات دهیاریها میتواند بار مشکلات روستاییان را کاهش دهد، افزود: درآمد بعضی دهیاریها بسیار پایین است و درآمد و هزینههای آنها همخوانی ندارد، لذا اعتبارات دهیاریها باید افزایش یابد و طرح تهاتر قیر در شهرهای کمدرآمد اجرا شود.
وی تصریح کرد: اجرای کارگاههای آموزشی در مساجد به ویژه برای روستاییان و عشایر و کارگاههای شهروندی با ارائه آموزشهای مفید برای شهروندان ضروری است، لذا باید در این زمینه گام برداشته شود.
نظر شما