غلامرضا شاهمیوهاصفهانی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: آموزش قرآن کریم، مشتمل بر دو بخش عمومی و تخصصی است که بخش عمومی شامل روخوانی، روانخوانی و تجوید و بخش تخصصی، شامل صوت و لحن میشود که بنده در بخش آموزش تخصصی قرآن دارای سابقه ۴۰ ساله هستم.
وی که در بیستوهشتمین آئین تکریم از خادمان قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران در سیامین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم، تجلیل شد، اظهار کرد: تاکنون در این زمینه پنج جلد کتاب تألیف و نرمافزار ریاضالنغم و چندین لوح فشرده و مقاله را نیز ارائه کردهام، البته در این حوزه سابقه داوری را نیز در کارنامه دارم.
این خادم قرآن کریم تصریح کرد: اجرای برنامه تلاوت، اذان و تواشیح در رسانههای کشورهایی همچون کانال هفت ترکیه، شبکه ملی سودان، رادیو دمشق سوریه، رادیو اسلامی فیلیپین، شبکه dost ترکیه، رادیو اسلامی تایلند، شبکه المنار لبنان و شبکه ملی تونس ازجمله سوابق کاری من در این حوزه به شمار میرود.
وی خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۷۲ تاکنون در بیش از ۱۸ دوره مسابقات سراسری سازمان اوقاف و امور خیریه، ۱۰ دوره مسابقات بینالمللی قرآن ایران، تونس، سوریه و اروپایی به میزبانی آلمان، نخستین دوره مسابقات بینالمللی عراق بین عتبات و چندین دوره جشنواره ملی دانشجویان و مسابقات سراسری وزارتخانهها و ارگانهای کشوری و نیروی نظامی کشور به داوری پرداختهام.
شاهمیوهاصفهانی گفت: در بیست و هشتمین آئین تکریم از خادمان قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران در سیامین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم که در سال جاری در تهران برگزار شد، نیز در بخش آموزش مورد تجلیل قرار گرفتم.
وی با اشاره به تألیفات و پژوهشهایی که در این زمینه انجام داده است، گفت: تألیفات و پژوهشهای بنده شامل هنر تلاوت در سال ۱۳۸۲، مجموعه لوح فشرده آموزش صوت و لحن در سال ۱۳۸۴، معماری تلاوت در سال ۱۳۸۶، سفر به مصر پایتخت قرائت در سال ۱۳۸۷، مهارتهای تنغیمی و القای معانی در هنر تلاوت در سال ۱۳۹۵، نرمافزار ریاض النغم در سال ۱۳۹۶ و مهارتهای صداسازی در هنر تلاوت در سال ۱۴۰۱ است.
این خادم قرآن کریم ادامه داد: در بخش مقالات نیز تاکنون نقدی بر آئیننامه صوت و لحن مسابقات قرآن در سال ۱۳۶۹، سبکشناسی هنر تلاوت در سال ۱۳۹۲، پیشینه، سیر تطور و آسیبشناسی انشاد دینی در ایران طی سال ۱۳۹۵، سبکهای ترتیل در جهان اسلام طی سال ۱۳۹۴ و پیشینه تلاوت آهنگین در ایران پیش و پس از انقلاب اسلامی طی سال ۱۳۹۹ را به چاپ رساندهام.
وی تصریح کرد: از سال ۱۳۷۳ تا ۱۴۰۱ به برگزاری چندین دوره آموزش فنون تلاوت، صوت و لحن و دورههای داوری در ۲۳ استان کشور و در کشورهای لبنان، آلمان، اندونزی، افغانستان، فیلیپین و عراق اقدام کردهام.
شاهمیوه گفت: پایه انجام کارهای فرهنگی، آموزش صحیح و اصولی است که در بخش آموزش قرآن نیز این موضوع صدق میکند.
نظر شما