سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: به دنبال وصول دو پرونده و ادعای شکات درباره کلاهبرداری فردی ناشناس با شگرد تبلیغ تور کویرگردی و رزرو اقامتگاه از طریق فضای مجازی، رسیدگی به موضوع در دستور کار مأموران قرار گرفت.
وی افزود: با بررسیهای انجام شده توسط کارشناسان مشخص شد فردی ناشناس با ایجاد صفحه تبلیغاتی در فضای مجازی اقدام به کلاهبرداری و دریافت مبلغ ۳۰ میلیون ریال از هر یک از متقاضیان کرده و پس از آن نه تنها پاسخگوی افراد نبوده، بلکه خدماتی در زمان مقرر به آنها ارائه نداده است.
رئیس پلیس فتا استان اصفهان با اشاره به شناسایی و دستگیری متهم در عملیات مأموران پلیس فتا، خاطرنشان کرد: یکی از خصوصیات فضای مجازی ایجاد فرصت برای تبلیغات با کمترین هزینه و بالاترین بازدهی در زمانی کوتاه است. این فضا این امکان را برای افراد سودجو نیز فراهم میکند تا بتوانند تبلیغاتی مانند تورهای گردشگری، رزرو اماکن اقامتی و فروش بلیط ارزان قیمت را به صورت گسترده در این فضا داشته باشند.
وی اضافه کرد: شهروندان اگر قصد استفاده از خدمات گردشگری یا درخواست اماکن اقامتی به صورت اینترنتی داشتند، تنها از طریق دفاتر تأیید شده و معتبر اقدام کنند و از افراد و شرکتهای فاقد مجوز درخواست خدمات نداشته باشند؛ همچنین تا حد امکان آدرس و تلفن شرکت مورد نظر را دریافت، بهصورت حضوری مراجعه کنند و در صورت مواجه با موارد مشکوک از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری، لینک ثبت گزارشهای مردمی با ما در میان بگذارند.
نظر شما