به گزارش ایمنا، همه میوهها در تمام فصول در دسترس نیستند به همین دلیل بیشترشان را به صورت کمپوت نگهداری میکنند. میوههای تازه و فصلی در مقایسه با کمپوتها در اولویت مصرف قرار دارند و کمپوتهای خانگی نسبت به کمپوتهای کارخانه مناسبتر هستند.
مصرف مداوم کمپوت توصیه نمیشود، اما افرادی که مبتلا به بیماریهای دستگاه گوارش هستند یا تحمل هضم فیبر خام میوه را نداشته و دچار دلدرد و اسهال میشوند یا سالمندان و کودکانی که قدرت جویدن میوهها را ندارند در صورتی که مبتلا به اضافه وزن و دیابت نباشند میتوانند به صورت محدود از کمپوتهای صنعتی و در غیر این صورت از انواع کمپوتهای خانگی، بدون شکر افزوده استفاده کنند.
در میوههای کمپوت شده دسترسی به ویتامینهای محلول در آب همچون ویتامینهای گروه B و C که به حرارت حساس هستند در اثر پخت کم میشود، اما از بین نمیرود، با این وجود سایر ویتامینها که محلول در چربی هستند چندان تغییر نمیکنند و میتوان از فواید آنها بهرهمند شد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
نظر شما