به گزارش ایمنا، سید محمد آقامیری با بیان اینکه این طرح نظارت از سیزدهم اسفندماه امسال شروع شده است، اظهار کرد: طبق وظیفه سازمانی مدیریت و نظارت بر فعالیت کشتارگاهها، مراکز تولید، مراکز عرضه و بازار را داریم.
وی افزود: امسال کار ما تشدید نظارت بهداشتی بر فعالیت کشتارگاهها است به طوری که از روز دوم فروردین ماه ۱۴۰۲ همه کشتارگاههای دام و طیور فعال خواهند بود تا گوشت قرمز و مرغ در ایام تعطیل به دست مردم برسد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: در ایام تعطیل نوروز ناظران بهداشتی و شرعی ما بر محصولات پروتئینی با منشأ خام دامی در مراکز تولید، عرضه و کشتارگاهها و بازار حضور خواهند داشت.
آقامیری از افزایش ۴۰ تا ۴۲ درصدی تشدید نظارتها خبر داد و گفت: سال گذشته در پی تشدید نظارتها ۷۰۰ تن گوشت مرغ و ۲۴۰ تن گوشت قرمز شناسایی و ضبط و از چرخه مصرف مردم خارج شد که بخشی از آن وارد صنعت و بخشی معدوم شده است.
وی افزود: امسال نیز همانند سال گذشته طرح ملی تشدید نظارتهای دامپزشکی برای حفظ سلامت و بهداشت مردم اجرایی خواهد شد.
نظر شما