محمد علی فرجی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: همزمان با نیمه شعبان، جشنواره «طبخ آش محلی» به اهتمام فرهنگسرای بانو سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان در خانه تاریخی طباطبایی اجرا شد.
وی افزود: علاقهمندان با شرکت در این جشنواره که با حضور اقوام مختلف ایرانی مقیم کاشان با رویکرد نشاط اجتماعی در جامعه از طریق ایجاد فضای رقابتی سالم، حفظ آئین و سنتهای ماندگار و به منظور بهرهمندی از هنر افراد خلاق در تزئین، سفرهآرایی و ترویج فرهنگ سفره ایرانی اجرا شد، لحظات شادی برای خود رقم زدند.
سرپرست سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری کاشان تصریح کرد: در پایان این رقابت که با داوری مهدی مجتباییفر، صدیقه محزون و زهرا ادیب انجام شد، بر اساس سلامت مواد غذایی، رایحه و طعم مطلوب، تزئین مناسب و به کارگیری خلاقیت در فرایند طبخ، معصومه ذنوبی با دو نوع آش دوغ گلپایگان و آش دوغ و سیرابی اراک، زهرا جمالی با آش درنجوش ابرکوه یزد و فرشته زنگنه با آش سبزی بوشهر به ترتیب به عنوان نفرات اول تا سوم معرفی شدند.
فرجی با اشاره به اهداف این جشنها که ایجاد شور و نشاط اجتماعی و رقابت سالم است، گفت: بزرگداشت اعیاد شعبانیه و ایجاد فضایی شاد و سالم در بین شهروندان از جمله اهداف این جشنوارهها است.
وی در پایان تصریح کرد: در پایان این رقابت که با همراهی اعضای شورای اسلامی شهر و جمعی از مدیران در قالب جشنی شاد اجرا شد، از برگزیدگان با اهدا هدیه تقدیر به عمل آمد.
نظر شما