به گزارش ایمنا، بهرام عین اللهی امروز _چهارشنبه هفدهم اسفندماه ۱۴۰۱_ در افتتاح مهدی کلینیک، کلان بیمارستان هوشمند نظام سلامت، اظهار کرد: در دو سال اخیر ۱۰۲ مرکز درمان، ۱۶ طرح اورژانس، ۱۶ کلینیک ویژه عمدتاً در مناطق محروم احداث و افتتاح شده است.
وی افزود: از شروع کار دولت سیزدهم تا شهریور ۱۴۰۰، دو هزار و ۴۱۵ تخت بیمارستانی و تا شهریور ۱۴۰۱، پنج هزار و ۷۴ تخت بیمارستانی راه اندازی شد که تا به امروز این رقمها به ۱۵ هزار تخت افزایش یافت.
وزیر بهداشت تصریح کرد: یکی دیگر از افتخارات، افزایش دو برابری بخشهای آی سی یو اطفال است که ۵۵۶ مورد تا مرداد ۱۴۰۰ بوده که ارتقا یافته است، همچنین تعداد دستگاههای دیالیز نیز از ۳۷۰ مورد به ۶۷۴ مورد افزایش یافته است.
عین اللهی گفت: تعداد تجهیزات پزشکی نیز از ۹۱ مورد به ۱۸۱ مورد افزایش یافته و توزیع شده که کار کم سابقهای است، ۱۰ هزار پزشک و دندانپزشک و دو هزار و ۸۰۰ پزشک متخصص نیز به خصوص با اولویت مناطق محروم توزیع شده و برای ماندگاری آنها سقف کارانه را برداشتیم.
به گفته وی، راه اندازی ۱۰۴ مرکز ناباروری، ۵۳ مرکز دندانپزشکی دولتی نیز از افتخارات دولت سیزدهم است که قرار است مراکز دندانپزشکی دولتی نیز افزایش یابد.
وزیر بهداشت افزود: مهدی کلینیک به عنوان کلان بیمارستان هوشمند بوده که پروژه احداث آن از سال ۱۳۹۰ شروع شده و در دولت سیزدهم ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ۵۰ درصد تجهیزات پزشکی آن خریداری شده بود.
عین اللهی تصریح کرد: این مرکز به عنوان بزرگترین مجموعه درمانی سرآمد منطقه بود و هزار تختخوابی است و با ۱۰۰ تخت اورژانس، ۴۲ اتاق عمل، فعالیت ۳۸۰ استاد دانشگاه در رشتههای مختلف، انجام پیوندهای کلیه کبد و غیره و سایر اقدامات درمانی در منطقه بینظیر است.
وی تاکید کرد: پرونده الکترونیک، کاهش هزینه بهرهوری، طرف قرارداد با انواع بیمهها از طرف مزیتهای این کلان بیمارستان بوده و از آن به عنوان برج میلاد حوزه سلامت یاد میکنم و در واقع نماد تمدنی نظام سلامت است.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: این کلان بیمارستان یاریگر بیماران از سراسر کشور است و از وزرای بهداشت سابق، اعضای هیئت علمی، طراحان و سایر عوامل ساخت این مرکز درمانی و آموزشی تشکر میکنم.
منبع: ایرنا
نظر شما