محسن محسنی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: کارخانه بازیافت سال ۸۳ تأسیس و پس از ۱۷ سال ابتدای آذرماه ۱۴۰۰ با تحویل پسماند شهرستان گلپایگان به صورت آزمایشی آغاز به کار کرد.
وی افزود: اردیبهشتماه سال ۱۴۰۱ نسبت به انتقال پسماند شهرستان خوانسار به کارخانه اقدام شد.
مدیرعامل کارخانه بازیافت شهرستانهای گلپایگان و خوانسار خاطرنشان کرد: ظرفیت پذیرش کارخانه پسماند ۱۵۰ تن در روز است که در حال حاضر تناژ پسماند دو شهرستان گلپایگان و خوانسار ۶۵ تن به صورت روزانه است.
محسنی ادامه داد: در حال حاضر از کل پسماند شهری تحویلی، در حدود چهار درصد پسماند خشک قابل بازیافت و تفکیک است که توسط نیروهای کارگری جداسازی میشود و حدوداً ۴۰ درصد پسماند تر برای تبدیل به کود کمپوست استخراج و مابقی در زمین ریجکت کارخانه به صورت اصولی و بهداشتی دفن میشود.
وی نبود اعتبار را مشکل کنونی کارخانه بازیافت دانست و تاکید کرد: سازمان بازیافت بودجه به کارخانه تخصیص نمیدهد و مجبوریم از طریق شهرداریها برای تکمیل خرید ماشین آلات و عملیات عمرانی اقدام کنیم که با وجود کمبود اعتبارات مالی در توان شهرداریها نیست.
مدیرعامل کارخانه بازیافت شهرستانهای گلپایگان و خوانسار گفت: به دلیل نبود اعتبار نتوانستهایم سرند تهیه کنیم که در صورت محقق شدن آن میتوان مواد آلی دپو شده را فرآوری کرد.
نظر شما