پیمان شکرزاده در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به نصب تمثال شهدای شهر گلپایگان اظهار کرد: به منظور حفظ و ترویج نام و یاد شهدا و تاکید بر حرمت و منزلت والای خانواده معظم شهدا، در فاز نخست ۱۳۱ تابلوی شهدای سرافراز به صورت کتیبه سردر منازل خانواده شهدا و ۱۰۰ تابلوی تصویر شهدای گرانقدر در بلوارهای امام رضا (ع) و مادر شهر گلپایگان نصب شده است.
وی افزود: اسفندماه سال ۱۴۰۱ نیز ۶۲ تصویر از شهدای شهر، پس از طی مراحل طراحی و چاپ در بلوارهای شهدای گمنام و ملت نصب شد.
شهردار گلپایگان خاطرنشان کرد: نصب تمثال شهدا در راستای ارج نهادن به شهدای والامقام هشت سال دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است که همزمان با اعیاد شعبانیه به طور کامل اجرا میشود.
شکرزاده تصریح کرد: زنده نگه داشتن یاد شهدا یک رسالت همگانی است و مدیریت شهری در راستای حفظ ارزشهای اسلامی و تجلیل از شهدا از هیچ تلاشی فروگذار نمیکند.
وی ادامه داد: سال ۱۴۰۱، ۳۷ معبر، میدان و کوچه در شهر گلپایگان با تأیید شورای اسلامی شهر به نام شهدای والامقام مزین شد.
شهردار گلپایگان با اشاره به پویش کاشت ۱۰ هزار اصله درخت صنوبر در شهر گلپایگان در راستای تحقق وعدهها به دوستداران محیط زیست و شهروندان گفت: اسفندماه سال ۱۴۰۰ و همزمان با روز درختکاری پویش کاشت ۱۰ هزار اصله درخت صنوبر آغاز شد و در سال جاری فاز دوم این پویش همزمان با هفته درختکاری در بلوار صنعت شهر گلپایگان با کاشت یک هزار درخت صنوبر اجرا شده است.
شکرزاده افزود: درخت صنوبر از نمادهای اصیل شهر گلپایگان است و کاشت این نوع درخت در مبادی ورودی شهر موجب زیبایی بصری و احیای این نماد طبیعی میشود.
نظر شما