تدوین نیازسنجی آموزشی کارآمد برای عملکرد مطلوب شورای شهر

رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری گفت: نیازسنجی آموزشی ناکارآمد، عملکرد مثبت شورا را از بین می‌برد، لذا شورای اسلامی با همکاری استانداری این استان، نیازسنجی مطلوب را تهیه، تدوین و به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان چهارمحال‌وبختیاری برای برگزاری دوره‌ها اعلام می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سیاوش سلیمانی امروز _شنبه سیزدهم اسفند_ در جلسه شورای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: کارگاه‌های آموزشی باید به نحوی برنامه‌ریزی شود که شوراهای اسلامی این استان با شرح وظایف و اختیارات خود آشنایی کامل پیدا کنند به‌گونه‌ای که طی چهار سال فعالیت آن‌ها، از بسیاری از مشکلاتی که شوراهای اسلامی در ادوار گذشته با آن درگیر بودند، جلوگیری شود.

وی افزود: آغاز بسیاری از مشکلات شوراهای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری از آموزش‌هایی است که برای آن برگزار می‌شود که اثربخش نیست و در انجام وظایف، عملکرد مطلوب اتفاق نمی‌افتد.

رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال‌و بختیاری با بیان اینکه یکی از دلایل ناکارآمدی برنامه‌های آموزشی که با صرف هزینه‌های بسیار اجرا می‌شود، تشخیص اشتباه ورودی برنامه‌های آموزش است، تصریح کرد: به‌طور قطع نیازسنجی آموزشی ناکارآمد می‌تواند عملکرد مثبت را از بین ببرد، از این‌رو به‌منظور کارایی و اثربخشی، تمام برنامه‌های آموزشی باید با نیازسنجی آموزشی اجرا شود که در همین راستا این شورا با همکاری دفاتر امور شهری و روستایی استانداری استان چهارمحال‌وبختیاری، نیازسنجی مطلوب را تهیه و تدوین و به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی این استان برای برگزاری دوره‌ها اعلام می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین مشکل شوراهای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری درباره چگونگی دریافت مصوبات شورای اسلامی این استان و به‌دنبال آن ارسال به فرمانداری‌ها جهت بررسی در هیئت تطبیق مصوبات است که به‌عنوان یکی از سرفصل‌های آموزشی مد نظر قرار خواهد گرفت.

سلیمانی با بیان اینکه یکی از ارکان توسعه پایدار در نظام‌های سیاسی دنیا مشارکت مردم در سیاست از طریق نهادهای واسط بین دولت و مردم است، تصریح کرد: اگر بهترین دولت‌ها و با کارآمدترین سیاست‌ها را داشته باشیم تا حلقه واسط و ارتباط بین دولت و مردم شکل نگیرد، دولت نمی‌تواند سیاست‌ها و برنامه‌های خود را اجرایی کند.

رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: در دنیا احزاب و مؤسسات مردم‌نهاد به‌عنوان حلقه واسط و ارتباط دهنده بین دولت و مردم عمل می‌کنند اما در ایران با وجود تصویب دو قانون درباره احزاب، هنوز حزب‌های واقعی در کشور شکل نگرفته است، از طرفی به‌دلیل تصویب نشدن قانون سمن‌ها، این قشر تاکنون نتوانسته‌اند نقش خود را آن‌گونه که باید ایفا کنند، لذا بار مسئولیت این دو نهاد نیز بر دوش شوراها سنگینی می‌کند.

وی ادامه داد: برای روستاییان و عشایر با ارائه آموزش‌های لازم می‌توان از نیروهای بومی به‌عنوان مبلغان دینی استفاده کرد، استفاده از نماینده شوراهای اسلامی و بانوان در شورای هیئت‌های مذهبی شهرها و شهرستان‌ها، تأمین منابع لازم برای اجرای اقدامات فرهنگی در شهرها و روستاها از طریق طرح موضوع در شورای فرهنگ عمومی استان و لزوم حضور نماینده اداره‌کل تبلیغات اسلامی در کارگروه زیربنایی و شهرسازی استان را پیشنهاد می‌کنم.

کد خبر 645227

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.