ضرورت الگوسازی از زنان شهید و ایثارگر

سرپرست اداره‌کل امور فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت:حدود ۱۷ هزار زن شهید و ایثارگر و جانباز در کشور داریم و شاید تصور از جانبازان ۷۰ درصد جانبازان مرد باشد، برای زنان جانباز الگوسازی نشده است، اما تدبیر بنیاد شهید و امور ایثارگران این است، کاری نو ایجاد کند.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران، مهدی متین‌پور در نشست خبری فراخوان «ایده روایت زن شهید» که امروز_ سه‌شنبه دوم اسفندماه در معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، اظهار کرد: طرح فراخوان «ایده روایت زن شهید» در راستای نگاه رهبر معظم انقلاب در موضوع «زن در انقلاب اسلامی» و نیاز به معرفی مصداق و الگوی زنان به عنوان پیشران‌های حرکت انقلاب اسلامی در جامعه است.

وی با اشاره به وجود هفت هزار شهید زن در کشور که نقش‌آفرینی کردند، افزود: به خاطر این شهدا فضای الگوسازی تا مدت‌ها ادامه پیدا خواهد کرد. حدود ۱۷ هزار زن شهید و ایثارگر و جانباز در کشور داریم و شاید تصور از جانبازان ۷۰ درصد جانبازان مرد باشد، برای زنان جانباز الگوسازی نشده است، اما تدبیر بنیاد شهید و امور ایثارگران این است کاری نو ایجاد کند.

سرپرست اداره‌کل امور فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران در مورد جوایز این فراخوان گفت: به شش طرح برتر جایزه ۲۰ میلیون تومانی داده می‌شود و اگر ایده‌ها تأیید و ظرفیت‌ها مشخص شود، آثار فاخر ساخته و الگوسازی برای جامعه می‌شود.

فرح‌روز فاتحی، دبیر فراخوان ایده روایت زن شهید نیز در این نشست گفت: امام خمینی (ره) می‌فرمایند که اگر در سال ۱۳۴۲ زنان ما حضور داشتند مثل سال ۱۳۵۷ پیروز می‌شدیم. نقش‌آفرینی زنان امری مهم است و در سال‌های دفاع مقدس در پشتیبانی و کارهای فرهنگی آن را شاهد بودیم.

مدیر بنیاد آیه‌های ایثار و تلاش با اشاره به آماری از ایثارگران زن در کشور افزود: ۱۶ هزار و ۳۴۹ زن ایثارگر در بنیاد شهید و امور ایثارگران ثبت شده است که از بین این هفت هزار و ۳۶۵ شهید و هشت هزار و ۹۱۷ جانباز و ۶۷ آزاده هستند.

فاتحی گفت: در چند سال گذشته فعالیت‌هایی برای زنان ایثارگر انجام شده است، سیاست‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران این است از فعالیت‌ها و توانایی مردمی و تشکل‌های شاهد و ایثارگر استفاده کند، چهاردهم اسفندماه مهلت ارسال ایده‌ها است که در محورها و قالب‌های مختلف هنری، فیلم، هنر تجسمی و سازه‌های حجمی است.

گفتنی است، فراخوان ملی و بین‌المللی «ایده روایت زن شهید» به کوشش اداره‌کل امور فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران در قالب‎‌های «فیلم»، «گرافیک»، «عکاسی»، «تصویرسازی کمپین‌های تبلیغاتی»، «چیدمان حجم و سازه‌های سه‌بعدی»، «شعر»، «داستان کوتاه و بلند» و «صنایع دستی» منتشر شده است.

در این فراخوان منظور از «زن شهید» بانوانی است که در دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی به شهادت رسیده‌اند یا اوج آرمان و آمالشان شهادت است.

کد خبر 642860

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.