تفاهم‌نامه همکاری بین شهرداری اصفهان و انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان منعقد شد

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان گفت: تفاهم‌نامه‌ای به منظور رفع نیازهای حوزه شهری و توسعه همکاری‌ها با شرکت‌های دانش‌بنیان بین شهرداری اصفهان و انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان استان منعقد شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سعید ابراهیمی در گردهمایی بزرگ شرکت‌های دانش‌بنیان استان اصفهان و تجلیل از چهره ماندگار زیست‌بوم فناوری استان (ابوالقاسم مرادی) در تالار پیامبر اعظم (ص) دانشگاه اصفهان اظهار کرد: از ابتدای دوره ششم مدیریت شهری به منظور برقراری ارتباط و تعامل با مراکز نوآور و فناور با مراکز نوآوری دانشگاه‌های مختلف جلسات متعددی برگزار شده است، زیرا معتقد هستیم می‌توانیم نیازها و مسائل شهرداری را از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان پیش ببریم.

وی افزود: در این راستا تفاهم‌نامه‌ای به‌منظور رفع نیازهای حوزه شهری و توسعه همکاری‌ها با شرکت‌های دانش‌بنیان بین شهرداری اصفهان و انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان استان منعقد شد.

بازشناسایی قهرمانان عرصه فناوری یک ضرورت است

سیدمهدی ابطحی، رئیس سابق دانشگاه صنعتی اصفهان در این نشست با بیان اینکه امروز در جامعه با پدیده‌های ناگواری مواجه هستیم، اظهار کرد: مهاجرت نخبگان و جوانان، کاهش تحصیل در رشته‌های فنی و مهندسی و مهاجرت با ایده‌های استارت‌آپ حقایق جامعه است.

وی با اشاره به اینکه نوجوانی من و هم‌سن و سال‌هایم با توسعه افکار سوسیالیستی همراه بود و این تفکر به فرد در برابر جامعه ارزش نمی‌داد و حتی بسیاری از کشورها در این عرصه به ورزش قهرمانی اهمیت نمی‌دادند، افزود: جامعه بدون قهرمانان رشد نمی‌کند، امروز اگر جامعه به ورزش تمسک می‌کند، به‌دلیل الگوگیری است، چراکه ورزش باعث ایجاد حرکت در جامعه می‌شود.

رئیس سابق دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: در تمام زوایا به قهرمانان به‌عنوان الگو، نیازمندیم؛ الگوها و قهرمانانی که رخوت نداشته باشند، خلاقیت و حرکت مداوم داشته باشند، قهرمانانی از جنس مردم و برای مردم باشند، کسانی که سختی را تجربه کرده باشند و قوی‌تر ادامه دهند، مبتکر و حساس باشند و غیرتمند زندگی کنند.

ابطحی خاطرنشان کرد: تأثیر این قهرمانان از نتیجه انبوه جلسات، مصوبات و قوانین بیشتر است، هرچند قوانین و مقررات لازم بوده است اما کافی نیست، کفه یک ترازو که قهرمانان در آن قرار گرفتند، از همه قوانین سنگین‌تر است. قوانین مؤثر است، اما قهرمانان پیش برنده هستند.

وی با بیان اینکه بازشناسایی قهرمانان عرصه فناوری یک ضرورت است و ما امروز به دنبال تحقق این مسئله در این جلسه جمع شده‌ایم، گفت: الگوی موفق کارآفرین، تلاشگر در ایجاد ساختارهای نوین، موفق در پروژه‌های مختلف، مؤثر در نهادهای مردم‌نهاد و خیریه‌ای و الگویی که استغنای زودرس نداشته است، از ویژگی‌های ابوالقاسم مرادی است.

تفاهم‌نامه همکاری بین شهرداری اصفهان و انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان منعقد شد

وی تاکید کرد: نیاز جوانان ایران‌زمین برای اینکه بمانند، موفق شوند و کشور را به نقطه مطلوب برسانند، افراد پیشتاز و پیشکسوت در عرصه فناوری همچون «ابوالقاسم مرادی» است.

ریل اقتصادی کشور را از یک اقتصاد منبع محور یعنی نفت به سمت دانش‌بنیان تغییر دهیم

فرید نجات‌بخش، رئیس هیئت مدیره انجمن‌های شرکت‌های دانش‌بنیان استان در گردهمایی بزرگ شرکت‌های دانش‌بنیان استان اصفهان و تجلیل از چهره ماندگار زیست‌بوم فناوری استان اظهار کرد: در حقیقت ابوالقاسم مرادی به عنوان پدر معنوی شرکت‌های دانش‌بنیان در استان اصفهان است و همواره پدرانه در کنار کارآفرینان و مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان قرار داشته و آینده خود را در رشد و پیشرفته جوانانی دیده است که در عرصه فناورانه تلاش می‌کنند.

وی افزود: مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان جوانانی هستند که قرار است ریل اقتصادی کشور را از یک اقتصاد منبع‌محور یعنی نفت به سمت اقتصاددانش‌بنیان تغییر دهند، لذا شایسته است مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان به تاسی از ابوالقاسم مرادی در عرصه آموزش اقدام کنند. در واقع امروز باید از ابوالقاسم مرادی یاد بگیریم که میان مالکیت و مدیریت شرکت‌های خود تفاوت قائل شویم.

این کارآفرین تصریح کرد: ما باید همچون ابوالقاسم مرادی وجود خود را در پیشرفت سایر افراد ببینیم و در مسیر رشد دیگران هیچ مضایقه‌ای نکنیم.

تکیه کلام ابوالقاسم مرادی «باید بشود» در مسیر کارآفرینی است

ماشاالله برهانی، فعال اقتصادی نیز در این نشست اظهار کرد: همواره کارخانه‌های مختلف صحبت از ادب، علم، متانت و همراهی ابوالقاسم مرادی می‌کنند و مدیران مختلف صنعتی از خلاقیت و ایده‌های مبتکرانه او سخن می‌گویند.

وی افزود: تکیه کلام «باید بشود» کلیدواژه‌ای است که ابوالقاسم مرادی همواره در طول حیات و زندگی خود به همه آموخته و تاکید کرده است. ما از او نکات مختلفی یاد گرفتیم.

این فعال اقتصادی تصریح کرد: امروز افراد مختلفی با خانواده‌های زیادی سر سفره خدمت و فعالیت این کارآفرین حضور دارند و همه از اخلاق خوب و همت والای او سخن می‌گویند.

راهکار رفع مشکلات، استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان است

حسین سیستانی، فرماندار سابق شهر اصفهان نیز در این جلسه گفت: ابوالقاسم مرادی از کارآفرینان و فعالان اقتصادی است که بیش از ۵۰ سال با تکیه بر توانمندی خود توانست مسیر تعالی و ترقی را طی کند و در این مسیر دیگران را نیز همراه خود کند.

تفاهم‌نامه همکاری بین شهرداری اصفهان و انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان منعقد شد

وی تاکید کرد: ابوالقاسم مرادی تجلی اراده، تعهد و آزادمنشی است و تداوم چنین شخصیت‌هایی لازمه جامعه امروز است. زهد، تعهد، توانایی، ابتکار و خلاقیت از ابعاد شخصیت او است.

ابوالقاسم مرادی، چهره ماندگار زیست‌بوم فناوری استان اصفهان ضمن قدردانی از همه افرادی که در برگزاری این جلسه تلاش کرده بودند، گفت: مردم ایران به خوبی مشکلات را می‌فهمند و انتظار رفع آنها را از دولتمردان دارند.

وی تاکید کرد: راهکار رفع مشکلات، استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان است؛ چراکه شرکت‌های دانش‌بنیان برای جامعه مفید هستند، از این رو باید تقویت شوند و تداوم یابند.

چهره ماندگار زیست‌بوم فناوری استان با بیان اینکه سرمایه اصلی ما نفت، گاز و معادن نیست، سرمایه اصلی جوانانی هستند که نباید اجازه داد به هر بهانه‌ای از کشور خارج شوند، تصریح کرد: اتحاد شرکت‌های دانش‌بنیان با یکدیگر می‌تواند راهکار رفع مشکلات باشد، در این راستا باید جوانان و مدیران از ظرفیت اتحاد یکدیگر در کشور و استان بهره ببرند.

کد خبر 642440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.