ژنراتور نانوحباب با حمایت مرکز نوآوری کاشان تولید شد

رئیس مرکز علمی‌کاربردی خانه کارگر کاشان گفت: حمایت این مرکز از دو ایده، سبب شد تا ژنراتور نانوحباب که برای نگهداری ماهیان زینتی کاربرد دارد، با قیمت یک‌سوم مشابه خارجی به تولید برسد.

وحید کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: مرکز نوآوری علمی‌کاربردی خانه کارگر کاشان در بهمن‌ماه ۱۴۰۰ با هدف حمایت از حوزه‌های مختلف صنعت و کشاورزی، اقدام به برگزاری «رویداد شتاب» کرد.

رئیس مرکز علمی‌کاربردی خانه‌کارگر کاشان افزود: این رویداد با شناخت ایده‌های برتر و شروع استارت‌آپ‌ها رقم خورد.

وی با اشاره تشکیل سرای نوآوری در این مرکز علمی و حضور افرادی با ایده‌های نو در این رویداد تصریح کرد: در این رویداد ۲۰ ایده از سراسر کشور شرکت داده شد که هشت ایده به قسمت نظرسنجی هیئت داوران راه یافت و از بین آن‌ها سه ایده برتر شناخته شد.

کاظمی با بیان این مطلب که سرای نوآوری دانشگاه علمی‌کاربردی خانه کارگر کاشان در راستای پیوند استارت‌آپ‌ها با کارآفرینی سه ایده برتر را انتخاب کرد، گفت: این مرکز با حمایت از صنعت و کشاورزی به حمایت از ایده‌ها پرداخت.

وی افزایش نیاز جوامع کار، پیشرفت تکنولوژی، نیاز به تحول محصولات و حاصل شدن تجربیات از سودوزیان کسب‌وکارها را ازجمله اهداف این رویداد و حمایت این مرکز علمی اعلام کرد.

به گفته وی حمایت این مرکز علمی از دو ایده سبب شد تا ژنراتور نانو حباب که برای نگهداری ماهیان زینتی کاربرد دارد، با قیمت یک سوم مشابه خارجی به تولید برسد.

کاظمی حمایت دو ایده برتر در حوزه کشاورزی ازجمله ژنراتور حباب‌ساز، همچنین مکمل‌های غذایی و دارویی برای آبزیان را در حوزه‌های مختلف مطرح کرد و گفت: مرکز جامع علمی‌کاربردی خانه کارگر کاشان جلسات متعدد با تولیدکنندگان و مسئولان جهاد کشاورزی برگزار کرد تا به رفع مشکلات افراد صاحب ایده پرداخته شود و با مجهز کردن آن‌ها به تکنولوژی و تجهیزات کمک کرد تا به تولید انبوه برسند.

رئیس مرکز نوآوری مرکز علمی‌کاربردی خانه کارگر کاشان گفت: این مرکز از سال ۱۳۸۲ تأسیس شده و تاکنون بالغ بر ۶ هزار دانش آموخته را به جامعه علمی کشور تزریق کرده است؛ هم‌اکنون ۷۰۰ دانشجو در ۱۰ رشته علمی مهارتی در این مرکز مشغول تحصیل هستند.

کد خبر 641445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.