به گزارش ایمنا، احمد حاجیزاده با بیان اینکه در قدم نخست موضوعها، دستهبندی شد و در بخشهای گوناگون همه ظرفیتهای استان و ملی برای نتیجهگیری مورد استفاده قرار گرفت اظهار کرد: یکی از موضوعهای مهم، شناسایی علت حادثه بود که توسط دستگاههای مختلف استانی و ملی پیگیری شده است.
وی ادامه داد: یک تیم ویژه از دانشگاه علوم پزشکی، یک تیم از آتشنشانی، یک تیم هم سازمان پدافند غیرعامل کشور برای بررسی و کشف علت حوادث به قم آمدند و در کنار سایر مجموعهها نیز تحقیقها را ادامه دادند.
معاون استاندار قم یکی از احتمالها را عمدی بودن حادثه دانست و تصریح کرد: دستگاههای امنیتی و انتظامی استان نیز در همان زمان با هماهنگی مقام قضایی تحقیقهای جامع و دقیقی را آغاز کردند.
وی افزود: بررسیها در ابعاد و در لایههای مختلف و تخصصی انجام شد تا بتوانیم در صورت وجود نیت فرد یا افرادی پیش از هر اقدامی با آن مقابله کنیم.
حاجیزاده همچنین درمان و رسیدگی به وضعیت بالینی مصدومان این حوادث را یکی از مهمترین موضوعهای این کمیته ذکر و تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی و همه مراکز درمانی آنها هماهنگ شدند تا آخرین نفر را بدون تشریفات رایج پذیرش و کلیه اقدامهای تشخیصی و درمانی را به طور جامع و بدون دریافت هزینه انجام دهند.
او اضافه کرد: انجام کلیه آزمایشها، اسکنها و بررسیهای پزشکی برای درمان مصدومان با دقت انجام شده، و جلسههایی در حضور متخصصان با خانوادهها برگزار شد تا در این بخش از خانواده دانشآموزان را کاهش بدهیم.
معاون استاندار قم صداقت و دقت را محور اطلاعرسانی در این حوادث عنوان کرد و گفت: در این حوادث ما صادقانه موضوع را با مردم درمیان گذاشتیم اما منافقان و دشمنان ملت ایران برای برهم زدن آرامش والدین و ایجاد مقابله و مواجهه مردم با خادمانش شایعهها و دروغهای بدون پشتوانه علمی و میدانی را در فضای مجازی منتشر کردند.
وی اظهار کرد: در این چند حادثه، بهبودی تنها ۲ تَن از دانشآموز مصدوم در حادثه اول طولانی شد و مابقی از یک ساعت تا چند روز در بیمارستان تحت مراقبت بودند که این اقدامها بیشتر احتیاطی بود.
حاجیزاده با اشاره به نظر متخصصان و همچنین غربالگری مصدومان این حوادث تصریح کرد: در این حوادث هیچ مورد از فوتی، فلج و یا بیماری پایدار تنفسی و قلبی مشاهده نشده و تنها در چند مورد بیماریهای دانشآموزان تشدید شد که آن هم با مراقبت بیشتر در بیمارستان، خداراشکر بهبودی حاصل شد.
او همچنین موضوع مهم کاهش نگرانی خانواده و اضطراب ناشی از این حادثه را مورد تاکید قرار داد و گفت: آموزش و پرورش از ابتدای حادثه تیمهای روانشناس و متخصص برای بهبود وضعیت روحی دانش آموزان را وارد صحنه کردند و این اقدامها حتی تا هفتههای بعد ادامه داشت و بازدیدهای متعددی از این دانشآموزان و گفتوگو با خانوادهها در سطح استان و مدیران ملی صورت گرفته است.
معاون استاندار قم ادامه داد: خودمان را به دانشآموزان و یکایک افراد مسئول میدانیم و بدون تردید در مورد سلامت آنها حساسیم و به هیچ عنوان ملاحظه نداریم.
او با بیان اینکه نگرانی خانوادهها را درک میکنیم و به طور جدی پیگیر حادثه هستیم، یادآور شد: به منظور بررسی دقیق وضعیت تجهیزات مدارس غیرحضوری شدن ۲ روزه مدارس اعلام شد و تیمهای مختلفی با تجهیزات فنی دقیق وضعیت ایمنی مدارس از جهتهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت و اشکالهای احتمالی نیز رفع شدهاست.
حاجیزاده خاطرنشان کرد: از ابتدای اعلام حادثه برای دانشآموزان در نهم آذرماه، کمیتهای ویژه با ترکیبی از دستگاههای مختلف استانی و ملی تشکیل و پیگیریها به صورت روزانه دنبال شد.
نظر شما